Μητροπολίτης Τρικάλων: Έκτρωμα ο νόμος για τα ομόφυλα ζευγάρια – Έλεος…

Την έντονη αντίθεσή του για το προωθούμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών, κ. Κοσμάς, χαρακτηρίζοντάς το «έκτρωμα».

Στη δήλωσή του στην ιστοσελίδα, trikalaola.gr, ο Μητροπολίτης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο Θεός εποίησεν άρσεν και θήλυ. Τα εκτρώματα, τα οποία θέλουν να προάγουν ως τρόπο ζωής μέσα εις την κοινωνία μας, απάδουν. Δεν έχουν καμία θέση στην ελληνική κοινωνία».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «αντί να ασχολούνται με τον πόνο και τον μόχθο των πλημμυροπαθών περιοχών, καταπιάνονται με μία πολύ ισχνή μειοψηφία, την οποία θέλουν να αναγάγουν σε τρόπο ζωής. Έλεος…  Ο Θεός βλέπει τα πάντα.

Δεν προσδοκούμε κανένα όφελος από τους σημερινούς κυβερνώντες. Οι προηγούμενοι έδωσαν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Οι σημερινοί θέλουν να υπακούσουν στην Αμερική για να αλλοιώσουν το τρίπτυχο: πίστη, πατρίδα, οικογένεια.

«Ο γάμος είναι εκκλησιαστική και όχι πολιτική ορολογία. Είδαμε πολλά και, δυστυχώς, θα δούμε πολλά ακόμα!!! Είναι λυπηρό!!! Χρόνια Πολλά και Καλή Φώτιση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ