Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: «Δεν έχουν καμία επαφή, είναι δύο μήνες που δεν μιλιούνται»

Η σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την Όλγα Κιουρτσάκη, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα δεν είναι καθόλου καλή. Όπως έγινε γνωστό χθες (18/1) μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Άντζελας Δημητρίου στην Αμερική, οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν έντονα, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να μην έχουν καμία επικοινωνία.

Σήμερα (19/1) ο Νίκος Γεωργιάδης είπε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη ότι: «Δεν έχουν καμία επαφή δυστυχώς μητέρα και κόρη! Δέχθηκα αρκετά τηλεφωνήματα, μίλησα ξανά και με τις δύο πλευρές, με ανθρώπους από το περιβάλλον και της Άντζελας Δημητρίου και της Όλγας Κιουρτσάκη. Υπάρχει μία στεναχώρια!».

Ακόμα, ο δημοσιογράφος εξήγησε ότι: «Ξέρετε, είναι πάρα πολύ αμήχανο όλο αυτό γιατί μητέρα και κόρη συνεχίζουν να μένουν στην ίδια πολυκατοικία, πάνω και κάτω. Ρώτησα αν έχει υπάρξει κάποια συνάντηση τυχαία γιατί αν μένεις πάνω κάτω κάποια στιγμή θα βρεθείς και δεν έχει υπάρξει.

Είναι δύο μήνες που δεν μιλιούνται! Yπήρχε μία προσέγγιση από ανθρώπους του περιβάλλοντος τους, μήπως καταφέρουν και έρθουν πάλι κοντά, αλλά δεν έχει επιτευχθεί αυτή την στιγμή κάτι τέτοιο. Μαθαίνω ότι ειδικά η Όλγα είναι κλεισμένη στο σπίτι και είναι όλη μέρα με το μωράκι της. Τα συναισθήματα είναι βαριά!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ