Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Τους… χώρισε ο καβγάς στην Αμερική – Η τραγουδίστρια δεν μπορεί να δει το εγγόνι της

Ένας έντονος διαπληκτισμός φαίνεται πως έχει συμβεί ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Μάλιστα οι δύο γυναίκες πλέον δεν ακολουθούν η μία την άλλη στο Instagram, ενώ η τραγουδίστρια δεν μπορεί να δει την εγγονή της που γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης σήμερα (18/1) στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Άντζελας Δημητρίου στην Αμερική, οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν έντονα. Ως αποτέλεσμα του διαπληκτισμού τους, αυτή την στιγμή μητέρα και κόρη δεν έχουν καμία επικοινωνία, με την Άντζελα Δημητρίου να μην μπορεί να δει την περίπου πέντε μηνών εγγονή της.

«Πως ξεκίνησε τώρα όλο αυτό. Εγώ γνώριζα εδώ και καιρό ότι είχε γίνει ένα σκηνικό στην Αμερική, όπου είχε πάει η Άντζελα Δημητρίου σε περιοδεία και είχε πάει μαζί της και η Όλγα, η οποία την έβαφε και μαζί της ήταν και ο Φώτης Λιόσης ο οποίος ανήκει στην ομάδα Management της Άντζελας Δημητρίου», εξήγησε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ακόμα είπε ότι: «Μάθαμε ότι έγινε ένα σοβαρό σκηνικό στην Αμερική, γενικά υπήρχε ένα κλίμα έντασης και κάποια στιγμή έγινε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μάνα και κόρη και το ζευγάρι γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα. Η Άντζελα συνέχισε την περιοδεία λοιπόν, χωρίς την κόρη της και το γαμπρό της».

«Η Όλγα με την μητέρα της δεν ακολουθούν η μία την άλλη στα social media πια. Υπάρχει block», πρόσθεσε.

Επίσης, ο Νίκος Γεωργιάδης εξήγησε: «Η Όλγα από την μεριά της είναι επίσης πολύ στεναχωρημένη. Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές, πάρα πολύ στεναχωρημένη είναι και η Άντζελα. Αυτή τη στιγμή μητέρα και κόρη δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία, η Άντζελα δεν μπορεί να δει το εγγόνι της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ