ΣΥΡΙΖΑ: Με χειροκροτήματα έγινε δεκτός ο Τσίπρας στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου – ΒΙΝΤΕΟ

Στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» έφτασε πριν από λίγο ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να παρακολουθήσει την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που ξεκινάει σε λίγη ώρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους παριστάμενους, ενώ στελέχη και φίλοι του κόμματος έσπευσαν να τον χαιρετίσουν.

Εντός της αίθουσας, ο Αλέξης Τσίπρας κάθισε δίπλα στην Ράνια Σβίγκου, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Στα αριστερά του βρίσκεται το κάθισμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο φακός κατέγραψε και τον Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος έσπευσε να χαιρετήσει και να φιλήσει τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας παρίσταται στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, προκειμένου «να στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών», όπως επισήμαναν νωρίτερα σήμερα πηγές κοντά στον πρώην πρωθυπουργό.

«Αυτή η μάχη απέναντι σε μια κυβέρνηση που με τις πολιτικές της πληγώνει καθημερινά την κοινωνία και τη χώρα πρέπει να δοθεί με ενότητα. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλειψε ποτέ από καμία πολιτική και εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Δείτε το βίντεο από την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ