ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση Μητσοτάκη: Απέδειξε ότι αντιμετωπίζει την ψήφο των πολιτών ως λευκή επιταγή

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που ανακοινώθηκε σήμερα «δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ανακύκλωση της προηγούμενης κυβέρνησής του» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για το νέο κυβερνητικό σχήμα, κάνοντας λόγο για «προσθήκες κολλητών και φίλων» αλλά και για «μεταγραφές απαξιωμένων πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ».

«Από την πρώτη ημέρα της νέας του θητείας ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι αντιμετωπίζει την ψήφο των πολιτών ως λευκή επιταγή», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνονται τα εξής:

«Προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης υπόσχονταν ριζικές αλλαγές στην νέα του κυβέρνηση. Η κυβέρνηση, όμως, που ανακοίνωσε σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ανακύκλωση της προηγούμενης κυβέρνησής του.

Συγκρότησε ένα από τα πιο ογκώδη κυβερνητικά σχήματα της μεταπολίτευσης με 63 υπουργούς, αναπληρωτές και υφυπουργούς, προκειμένου να τους βολέψει όλους.

Το «νέο» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι οι προσθήκες κολλητών και φίλων και οι μεταγραφές απαξιωμένων πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ που εξαργύρωσαν την πολυετή υπηρεσία τους στο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο.

Από την πρώτη ημέρα της νέας του θητείας ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι αντιμετωπίζει την ψήφο των πολιτών ως λευκή επιταγή».​

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ