Μπαρτσελόνα: Τέλος ο Γιασικεβίτσιους – Δείτε τον διάδοχό του

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποτελεί επισήμως παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, με τη διοίκηση να είναι απογοητευμένη ήδη από το φάιναλ φορ του Κάουνας και τον αποκλεισμό στον ημιτελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ανακοινώνοντας, μάλιστα, άμεσα τον αντικαταστάτη του, που είναι ο Ρότζερ Γκριμάου.

Τότε, μάλιστα, ο γενικός διευθυντής της Μπάρτσα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο είχε μιλήσει εκτάκτως στους Καταλανούς δημοσιογράφους, τονίζοντας πως οι αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του Σάρας θα ληφθούν με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Γιασικεβίτσιους είχε ζητήσει να παραμείνει με μεγάλη μείωση αποδοχών, αλλά οι «μπλαουγκράνα» σήμερα τον αποχαιρέτισαν μετά από τρία χρόνια ανακοινώντας ως διάδοχό του τον Ρότζερ Γκριμάου.

Ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα υπέγραψε διετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε ως νέος τεχνικός της ομάδας της Καταλονίας. Τις δύο τελευταίες χρονιές ο 44χρονος Γκριμάου εργάστηκε ως προπονητής της εφηβικής ομάδας της Μπαρτσελόνα, με συμμετοχή στο Next Generation Tournament, ενώ ήταν προπονητής και της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα κατακτώντας τον τίτλο της EBA League τη σεζόν 2021-22.

Ο Γκριμάου φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 2003 έως το 2011, κατακτώντας έναν τίτλο Euroleague, τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία Κύπελλα Ισπανίας, τέσσερα Σούπερ Καπ Ισπανίας,

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ