ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Σαν γνήσιο τέκνο του Παττακού κατηγορεί την Αριστερά και το ΣτΕ για το ακριβό ρεύμα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για το ακριβό ρεύμα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε μεταξύ άλλων ότι η Αριστερά ευθύνεται για το ότι δεν υπάρχει φθηνό ρεύμα στην Ελλάδα.

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι «μα όταν σε κάθε προσπάθεια να αποκτήσουμε φθηνό ρεύμα κάποιοι μουρλοί τρέχουν στο ΣτΕ και εμποδίζουν τις άδειες και τα έργα δεν θα έχουμε ακριβότερο ρεύμα;», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως η Αριστερά είναι 100% η μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Γεωργιάδη

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «σαν γνήσιο τέκνο του Παττακού ο κ. Γεωργιάδης σε άλλο ένα ακροδεξιό κρεσέντο κατηγόρησε την Αριστερά και το ΣτΕ για το ακριβό ρεύμα».

Προσθέτει ακόμη ότι «ο υπουργός της αδιευκρίνιστης ευθύνης κατηγορεί τους πάντες για τα αποτελέσματα της δικής του πολιτικής. Αντί να προστατεύσει την κοινωνία από την ακρίβεια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιδοθεί στην λεηλασία του δημοσίου πλούτου».

ΣΥΡΙΖΑ-Λιβανός

Αναφέρει τέλος ότι «ο κ. Γεωργιάδης είναι ο δεύτερος υπουργός μετά τον Καραμανλή που κατηγορεί το ΣτΕ για τις δικές τους οικονομικές αποτυχίες. Ο χαρακτηρισμός δε πολιτών που έχουν δικαιωθεί από το ΣτΕ ως “μουρλούς” δείχνει το ακροδεξιό του μίσος απέναντι στη δημοκρατική λειτουργία της χώρας.

Καμία έκπληξη λοιπόν που η ελληνική  κοινωνία αλλά και η υπόλοιπη Ευρώπη αντιμετωπίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη σαν μια κακή αντιγραφή του Όρμπαν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ