Στέφανος Κασσελάκης: Το ΒΙΝΤΕΟ στο TikTok παρέα με τον σκύλο του – Τι είπε για Μακρόνησο και Κούγια

Στις 12:30 ψηφίζει ο Στέφανος Κασσελάκης στο εκλογικό κέντρο Περιστερίου για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο πριν πάει στις κάλπες ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε βίντεο στο TikTok παροτρύνοντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές παρέα με τον σκύλο του.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης ο Σωκράτης Φάμελλος – «Για το μέλλον μας ψηφίζουμε»

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δεν έχει άγχος και απάντησε στην κριτική που δέχτηκε για το βίντεο από την Μακρόνησο και τις αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του για τους δικαστές. Απέφυγε δε, να σχολιάσει τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για εκείνον.

«Δεν έχω άγχος διότι ξέρω για ποιο λόγο το κάνω, για ποιον λόγο αποφάσισα να κατέβω, ξέρω ότι δεν θα αλλάξω τη στρατηγική μου και ξέρω ποιος είμαι αν χάσω. Ξέρω τι έργο θα συνεχίσω να κάνω και τα υπόλοιπα θα είναι στην κρίση του κόσμου».

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Αχτσιόγλου: Ψήφισε στο Περιστέρι – «Από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει»

Συνέχισε λέγοντας: «Εύχομαι όσοι μας ακούνε, ανεξάρτητα κομματικής ταυτότητα, να συσπειρωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, να βρουν ένα μέλλον σε αυτή την παράταξη, γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη από μία μοντέρνα προοδευτική κοινωνία».

@skasselakis #fyp #φοργιου #fypgreece #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε ο Νίκος Παππάς – «Χτίζουμε την παράταξη της νίκης»

Τι είπε για το σποτ από τη Μακρόνησο

«Ο σκοπός της επικοινωνίας είναι να αναδεικνύεις θέματα και ο παραλήπτης να λαμβάνει κάτι. Εγώ ήθελα να στείλω ένα ενωτικό μήνυμα. Είναι η ιστορία του τόπου μας, η ιστορία μας δεν σταμάτησε το 1940, έχουμε πληγές από τότε. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τους αγώνες της Αριστεράς για να μπορούμε να εμπνευστούμε από αυτές» τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Για τους δικαστές

«Νομίζω είναι σημαντικό ο κάθε Έλληνας να πιστέψει ότι μπορεί να βρει το τελευταίο του αποκούμπι στη δικαιοσύνη. Αυτό πρέπει να γίνει με μία κυβέρνηση που θα υποστηρίξει τους έντιμους δικαστές και στο βαθμό που εγώ που μπορώ να γίνω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός θα το κάνω. Και θα μπορέσει η δικαιοσύνη να δουλέψει χωρίς καμία επιρροή από την κυβέρνηση» κατέληξε.

Όταν η ρεπόρτερ τού ζήτησε μια δήλωση για τον Αλέξη Κούγια, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλησε να απαντήσει: «Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ, γεια σας» κι έφυγε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ