Στέφανος Κασσελάκης: Οι πρώτες δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – «Το φως κέρδισε, δεν θα σας προδώσω ποτέ»

Το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά γίνεται το μέλλον, είπε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές.

«Η σκέψη  μου είναι πρώτα απ’ όλα με τους πληγέντες στη Θεσσαλία οι οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες. Είναι μόνοι τους αυτή τη στιγμή και έχουν μπροστά τους μία άλλη μεγάλη δυσκολία. Εύχομαι η Πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους και να λάβει κάθε προληπτικό μέτρο. Έχουν την υποστήριξη όλων μας» είπε ο κ. Κασσελάκης.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν στις εκλογές για τη νέα ηγεσία.  «Έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα μείνει εδώ και θα κερδίζει από εδώ και πέρα».

Ο κ. Κασσελάκης μίλησε για ένα κόμμα από τα μέλη για τα μέλη, και από την κοινωνία για την κοινωνία.  Καθώς η υποψηφιότητά του ήταν εξαρχής κινηματική, όπως είπε, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους εθελοντές.

Επίσης, ευχαρίστησε ολόψυχα τον Νίκο Παππά, ο οποίος βρέθηκε δίπλα του στις πρώτες του δηλώσεις έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τον σύντροφό του, Τάιλερ και την οικογένειά του.

Η αναφορά στην Έφη Αχτσιόγλου 

Είπε ότι επικοινώνησε με την Έφη Αχτσιόγλου και σημείωσε: «Προσβλέπω στη συνεργασία της έτσι ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο».

«Δεν είμαι φαινόμενο. Είμαι η φωνή της κοινωνίας» είπε χαρακτηριστικά. «Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ».

«Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι τίποτα. Αλλά στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος. Αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά και εγώ θα σχεδιάσω το πρώτο μου ταξίδι, το οποίο θα είναι στην Κύπρο» τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ