Στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία οι Αρχηγοί ΓΕΣ και ΓΕΝ – ΦΩΤΟ

Κοντά σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα βρέθηκαν οι Αρχηγοί ΓΕΣ και ΓΕΝ.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Λόγω του πένθους στις Ένοπλες Δυνάμεις από τον χαμό του πρώην Προέδρου, Κάρολου Παπούλια, αναβλήθηκαν όλες οι προγραμματισμένες επισκέψεις σε μονάδες και σχηματισμούς, ειδικά στις ακριτικές περιοχές της χώρας.

Ωστόσο, οι Αρχηγοί του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) και του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) βρέθηκαν κοντά στα στελέχη των νοσοκομείων και νοσηλευόμενους που δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη.

Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, επισκέφθηκε το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ).

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΝ Υποναύαρχο Γεώργιο Καμπουράκη ΠΝ, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ).

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους, οι Αρχηγοί συνομίλησαν με ασθενείς των νοσοκομείων, συνεχάρη το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για το σημαντικό και δύσκολο έργο που επιτελεί υπό την παρούσα υγειονομική συγκυρία και αντήλλαξαν μαζί τους ευχές εν όψει της Πρωτοχρονιάς.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ