Σπαρτιάτες: Διέγραψε τρεις βουλευτές ο Βασίλης Στίγκας

Στη διαγραφή τριών βουλευτών από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας. Συγκεκριμένα διέγραψε τον Γιάννη Δημητροκάλλη, το Χαράλαμπο Κατσιαβαρδά και τον Γιάννη Κόντη. Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο κ. Στίγκας ενημέρωση για τη διαγραφή των τριών.

Σπαρτιάτες: «Ο κ. Στίγκας ή θα πρέπει να προσαρμοστεί ή να αποχωρήσει» – Το παρασκήνιο της μεγάλης κρίσης

Λίγο νωρίτερα στην ομιλία του στη Βουλή ο Βασίλης Στίγκας είχε εξαπολύσει επίθεση στους βουλευτές του μιλώντας για καθοδήγηση από ξένα κέντρα και πρακτικές «greek mafia».  Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών τόνισε ότι πλέον πρέπει να καταγραφεί στο ρεκόρ Γκίνες καθώς είναι αρχηγός κόμματος χωρίς του βουλευτές του στα έδρανα.

«Έχω μπει στο ρεκόρ Γκίνες αλλά δεν φταίω εγώ», δήλωσε ο Βασίλης Στίγκας αναφερόμενος στην απουσία του συνόλου της κοινοβουλευτικής του ομάδας από την αίθουσα της Βουλής στην σκιά της κρίσης που περνά το κόμμα.

«Το λέω δημόσια ότι είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα -εξωκοινοβουλευτικά- κέντρα. Το λέω με το θάρρος της γνώμης μου», συνέχισε χωρίς να αναφερθεί στο όνομα του Ηλία Κασιδιάρη. «Τα ξένα κέντρα παραπέμπουν σε πρακτικές «greek mafia» που λένε τι θα κάνουν, πώς θα το κάνουν και πότε θα το κάνουν», συνέχισε.

Σπαρτιάτες: «Ο κ. Στίγκας ή θα πρέπει να προσαρμοστεί ή να αποχωρήσει» – Το παρασκήνιο της μεγάλης κρίσης

Έντονο είναι το παρασκήνιο της τελευταίες ώρες σχετικά με τον πρόεδρο του κόμματος των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, ο οποίος φαίνεται να είναι πιο απομονωμένος από ποτέ.

Πηγές από τους «Σπαρτιάτες», είχαν μιλήσει νωρίτερα στο enikos.gr και ανέφεραν πως ο πρόεδρος του κόμματος πλέον δείχνει να λειτουργεί μεμονωμένα και έχει επιλέξει τον δρόμο της απομόνωσης.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες είχε προγραμματιστεί για χθες κοινοβουλευτική ομάδα για τη διεξαγωγή συνεδρίου, όμως ο κ. Στίγκας ζήτησε την αναβολή της λόγω «ανυπέρβλητου κωλύματος».

Οι βουλευτές του κόμματος τονίζουν πως είναι μία «συμπαγής ομάδα», η οποία ήθελε τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για να συζητηθεί η διεξαγωγή συνεδρίου, κάτι το οποίο όπως λένε προβλέπεται από το καταστατικό του κόμματος.

«Αν ο κ. Στίγκας μπαίνει σε αυτή τη λογική ή θα πρέπει να προσαρμοστεί ή θα πρέπει να αποχωρήσει. Δεν σέβεται τις απόψεις των βουλευτών», τόνισαν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ