Βρισηίδα Ανδριώτου: Απάντησε στις φήμες χωρισμού από τον Σπύρο Μαρτίκα

Στη Χαλκιδική βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Βρισηίδα Ανδριώτου, όπου η οικογένειά της διατηρεί εξοχική κατοικία. Η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor είναι εδώ και αρκετό καιρό σε σχέση με τον φαρμακοποιό και επίσης παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, Σπύρο Μαρτίκα.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και οι ακόλουθοι και των δύο στα social media, έχουν συνηθίσει να τους βλέπουν παντού μαζί. Χαρακτηριστικό είναι πως η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας έχουν πραγματοποιήσει ουκ ολίγα κοινά post στο instagram, που είναι ιδιαίτερα ενεργοί.

Το γεγονός πως η influencer κάνει διακοπές το τελευταίο διάστημα χωρίς τον φαρμακοποιό ανησύχησε τους φανατικούς ακολούθους τους, οι οποίοι φοβήθηκαν πως το αγαπημένο ζευγάρι έχει χωρίσει.

Τις φήμες αυτές πριν από λίγες ώρες θέλησε να διαψεύσει η Βρισηίδα Ανδριώτου με ένα βίντεο που κοινοποίησε στο προφίλ της στο TikTok. Συγκεκριμένα η influencer που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks ανέφερε στο βίντεο: «Έχω πάρα πολλές τέτοιες ερωτήσεις. Θα απαντήσω μία και καλή σε βίντεο. Παιδιά, δεν χώρισα με τον Σπύρο. Έχω έρθει εδώ στη Χαλκιδική στο εξοχικό για να δω την οικογένειά μου, να κάνω μπάνια και να ξεκουραστώ.

Ο Σπύρος μου με περιμένει στην Αθήνα που έχει το φαρμακείο του και δουλεύει, γιατί η αδελφή του πρέπει να κάνει διακοπές και να ξεκουραστεί επιτέλους. Ο Σπύρος έλειπε τόσους μήνες και γι’ αυτό έχει μείνει τώρα τον Αύγουστο στο φαρμακείο.

Δεν λείπω πάρα πολύ καιρό, λείπω περίπου δύο εβδομάδες αλλά ήθελα κι εγώ να ξεκουραστώ, να δω την οικογένειά μου, να κάνω μπάνια. Εννοείται με περιμένει ο Σπύρος στην Αθήνα και δεν θα ξαναφύγω, γιατί θύμωσε που έφυγα τόσες ημέρες».

@vrisiida_andrio Απάντηση στον χρήστη @athenoullapsara #foryou #foryoupage #fyp #viral #trend ♬ πρωτότυπος ήχος – Βρισηίδα Ανδριώτου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ