Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: Με αυτή την κίνηση με «κέρδισε»

Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου στο περιοδικό “You”. Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, που έγιναν ζευγάρι στον περσινό κύκλο του ριάλιτι, δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον.

Στη συνέντευξη ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε για την πρόθεσή τους να κάνουν τρία παιδιά, ενώ το μοντέλο και influencer αναφέρθηκε στην κίνησή του που την “κέρδισε”.

Ερωτηθείς για το εάν είναι στα σχέδιά τους η δημιουργία οικογένειας, ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε πως: «Τρία παιδιά θέλει! Εγώ της λέω να ξεκινήσουμε, και όταν κουραστεί σταματάμε».

Ενώ όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε την Βρισηίδα Ανδριώτου για το ποια κίνηση του Σπύρου Μαρτίκα την “κέρδισε”, είπε: «Θυμάμαι ότι είχαμε ένα ψάρι ανά δύο άτομα, κι εκείνος προτίμησε να μείνει νηστικός, μου έδωσε τη μερίδα του. Επίσης, μπορεί να ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες, αλλά με βοηθούσε για να μην κουράζομαι με τις δουλειές -που δεν έκαναν οι περισσότεροι. Όταν κρύωνα μου έδινε την μπλούζα του, για να ζεσταθώ. Και επειδή περπατούσαμε ξυπόλυτοι, τα πόδια μου ήταν γεμάτα λάσπες, οπότε μου τα καθάριζε κάθε βράδυ, και μετά με πήγαινε αγκαλιά μέχρι το κρεβάτι μου για να μην περπατήσω. Έτσι είναι και στην έξω ζωή, δοτικός και πολύ ρομαντικός. Κάθε πρωί μου γράφει ένα σημείωμα με γλυκά λόγια και την υπογραφή του, για να το βρω όταν ξυπνήσω»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ