Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Ο κ. Χατζηδάκης δεν τόλμησε να πει ονόματα – Η πρόβλεψη για τις εκλογές

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, δήλωσε για την Τουρκία στον Realfm 97,8 ότι “έχουμε συνηθίσει να ζούμε με αυτές τις προκλήσεις, δεν είναι κάτι που πρέπει να μας αιφνιδιάζει, είναι ένα μόνιμο στοιχείο των σχέσεων μας τα τελευταία χρόνια με την Τουρκία. Η ενδεδειγμένη στάση είναι η ψυχραιμία και η σαφής στρατηγική και όχι να παρασυρόμαστε από τις εκάστοτε τακτικές, επιδιώξεις ή προκλήσεις της άλλης πλευράς”.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην Κάτια Μακρή ανέφερε ότι “πάντα χρειάζονται δίαυλοι επικοινωνίας. Πριν από τη συνάντηση και τον διάλογο, η κάθε πλευρά είτε προσπαθεί να αποφορτίσει ή το αντίθετο”.

Ερωτηθείς σχετικά με την ακρίβεια σημείωσε ότι “οι πιο συγκρατημένες εκτιμήσεις μιλούν για έναν πληθωρισμό πενταπλάσιο από αυτόν που είχαμε την προηγούμενη χρονιά. Αυτό εξανεμίζει όλες τις εξαγγελίες περί αύξησης του κατώτατου μισθού. Βαδίζουμε σε έναν ολισθηρό δρόμο”.

“Ο κ. Χατζηδάκης πρέπει να μιλάει συγκεκριμένα, τι εννοεί. Δεν τόλμησε να πει ονόματα. Συνέκρινε άλλα πράγματα τελείως άσχετα. Είναι άλλο μια ανώνυμη εταιρεία, που είναι εισηγμένη στο δημόσιο” σχολίασε ο κ. Σκουρλέτης.

“Θεωρώ ότι η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να έχουμε εκλογές τα τέλη της Άνοιξης. Διακινδυνεύω μια τέτοια πρόβλεψη, δεν το λέω με βεβαιότητα. Δεν υπάρχει έδαφος πια για να σταθεί η κυβέρνηση” υπογράμμισε.

“Το παιχνίδι είναι ανοιχτό για να είμαστε πρώτο κόμμα” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ