Σκουρλέτης: Η Κανέλλη βγάζει πολιτικό κόμπλεξ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ

Σκουρλέτης: Η Κανέλλη βγάζει πολιτικό κόμπλεξ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη προκάλεσε ο χαρακτηρισμός «τσογλάν μπόι» που χρησιμοποίησε η Λιάνα Κανέλλη αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, στην εκπομπή «Ανατροπή».

«Η κ. Κανέλλη αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει αυτό το σόου, χωρίς να έχει δει όλο το ντοκιμαντέρ, όπως και οι περισσότεροι από εμάς. Ισχυρίστηκε πράγματα που είναι εκτός τόπου και χρόνου. Όσο για το περίφημο χαστούκι, μας είχαν βομβαρδίσει τότε και ακόμα το βλέπουμε, δεν δικαιούται ένα ντοκιμαντέρ να αναφερθεί στο πραγματικό γεγονός; Δεν το καταλαβαίνω αυτό», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης στο Βήμα Fm και πρόσθεσε:

«Ίσως στην αντίληψη της κ. Κανέλλη και όπως φαντάζεται εκείνη ότι πρέπει να οργανώνεται η κοινωνία, θα επιλέγει ποια πραγματικά γεγονότα θα πρέπει τα ντοκιμαντέρ να τα βάζουν ή όχι. Είναι ίσως ενδεικτικό της αντίληψής της. Αυτό είναι το ένα».

«Βγάζει ένα πολιτικό κόμπλεξ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα θα έλεγα ότι η κ. Κανέλλη πριν από λίγες εβδομάδες μας είχε πει ότι εάν στο δεύτερο γύρω είναι ο κ. Σακελλαρίδης ή ο κ. Κασιδιάρης δεν ξέρει τι θα κάνει.  Εάν τελικά τέτοιες πολιτικές τοποθετήσεις και προσεγγίσεις την οδηγούν τελικά στο να χάνει την αξιοπρέπεια της και να μιλάει με έναν αήθη τρόπο τότε πέραν του ότι οι φράσεις της χαρακτηρίζουν την ίδια, το πρόβλημα το έχει το ΚΚΕ, αν θέλει το ΚΚΕ οι βουλευτές του να εκφράζονται με αυτό τον τρόπο», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε:

«Δεν είναι θέμα βεντέτας η κ. Κανέλλη το ξεκίνησε. Φαίνεται τελικά ότι η ακραία πολιτική στάση πολεμικής των στελεχών του ΚΚΕ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, τους κάνουν φαίνεται να υιοθετούν τέτοιες συμπεριφορές».

 

Διαβάστε επίσης:

 Ο Παπαδημούλης για την Κανέλλη

Παπαδημούλης: Χυδαιότητα το «τσογλάνι»

Άδωνις: Ο Τσίπρας ΔΕΝ είναι τσογλάνι

Η απάντηση των δημιουργών του ντοκιμαντέρ για τον Τσίπρα στην Κανέλλη

Η αντίδραση του Νίκου Παππά για το “τσογλάν μπόι”

Γλέζος: “Η έλλειψη επιχειρημάτων οδηγεί σε ύβρεις”

Πάγκαλος στον Τσίπρα: «Τσόγλανε»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ