Σκουρλέτης για το «mea culpa» του Τσίπρα: «Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα»

Το «mea culpa» του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης λέγοντας ότι αν τον είχε απέναντί του, θα τού έλεγε «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα».

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεις μετά το «mea culpa» του Αλέξη Τσίπρα για τις τηλεοπτικές άδειες και τη Novartis

Το στέλεχος της Νέας Αριστεράς μιλώντας στο OPEN υποστήριξε ότι «καταρχάς αυτή η συζήτηση θα έπρεπε να έχει γίνει μετά το 2019. Αυτή τη στιγμή αποκτά ιστορική αξία, αλλά ξέρετε στην πολιτική το momentum έχει τεράστια σημασία. Όφειλε αν ο ίδιος πίστευε αυτά – και εγώ θεωρώ ότι συνέβαλαν οι χειρισμοί σε αυτά τα δύο θέματα στο αποτέλεσμα της ήττας το 2019- να ανοίξουμε μία συζήτηση ειλικρινή, αυτοκριτική μπροστά στον ελληνικό λαό. Η ειλικρίνεια για την Αριστερά είναι μονόδρομος».

Ο Πάνος Σκουρλέτης αναφερόμενος στο θέμα των αδειών είπε ότι «είχαμε μια κατάσταση πειρατικού τοπίου, άρα υπήρχε πραγματικά πρόβλημα. Οι χειρισμοί τελικά πρέπει να διδάσκονται ενώ υπάρχει ένα πραγματικό ζήτημα που πρέπει να λύσεις και οι λάθος χειρισμοί σε οδηγούν τελικά στο να απολογείσαι. Ήταν αυθαίρετος ο ισχυρισμός ότι έπρεπε να υπάρχουν 4 τηλεοπτικές άδειες όταν λειτουργούσαν ήδη 6 σταθμοί».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «το δε, σκάνδαλο της Novartis ήταν ένα υπαρκτό σκάνδαλο. Δεν αφορά μόνο στην Ελλάδα. Η ίδια η αμερικανική πλευρά το παραδέχτηκε και πάλι οι χειρισμοί οδήγησαν στο να απολογούμαστε».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ