Netflix: 5 ταινίες για να δείτε σήμερα

Παρακάτω θα δεις 5 ταινίες που σου προτείνουμε για να χωθείς στον καναπέ, να αρπάξεις την κουβέρτα, να πατήσεις το play και να χαλαρώσεις.

Netflix: 5 ταινίες για να δείτε σήμερα

  • Mea Culpa
  • Αδαής
  • Ο Αϊνστάιν και η Βόμβα
  • Κωδικός 8 – Μέρος 2
  • Μέσα από το Παράθυρο 3 – Το βλέμμα σου

Mea Culpa

Μια δικηγόρος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην οικογένεια, το καθήκον και τις δικές της επικίνδυνες επιθυμίες όταν αναλαμβάνει έναν καλλιτέχνη που κατηγορείται για φόνο.

Αδαής

Mία τοπική δημοσιογράφος ξεκινά μία επίμονη έρευνα για τις συγκλονιστικές περιπτώσεις κακοποίησης που συγκαλύπτονται σε ένα καταφύγιο για νεαρά κορίτσια.

Ο Αϊνστάιν και η βόμβα

Η ταινία «Εinstein and the bomb» είναι το νέο ιστορικό ντοκιμαντέρ του Netflix με τη σκηνοθετική υπογραφή του Anthony Philipson. Πρόκειται για μία παραγωγή του BBC Studios και στην ταινία έχουν χρησιμοποιεί αρχειοθετημένα πλάνα και δραματοποιήσεις της ζωής του Άλμπερτ Αϊνστάιν και του αντίκτυπου του επιστημονικού του έργου στον κόσμο. Οι James Van Der Pool και Andrew Cohen είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί της ταινίας. Η ταινία θα επικεντρώνεται γύρω από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν και την ατομική βόμβα, ένα θέμα που συζητήθηκε αρκετά κατά τη διάρκεια του 2023 κυρίως λόγω της κυκλοφορίας του «Oppenheimer» του Christopher Nolan.

Κωδικός 8 – Μέρος 2

Σε μια πόλη όπου άνθρωποι με δυνάμεις αστυνομεύονται αυστηρά, ένας πρώην κατάδικος στρέφεται σε έναν βαρόνο ναρκωτικών για να σώσει μια έφηβη από έναν ανήθικο αστυνομικό.

Μέσα απ’ το Παράθυρο 3: Το Βλέμμα σου

Μετά τα γεγονότα του καλοκαιριού, ο Άρης και η Ρακέλ δεν βλέπουν μέλλον στη σχέση τους και αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Όταν όμως συναντιούνται ξανά τον χειμώνα στη Βαρκελώνη, η αγάπη και η επιθυμία που νιώθουν ο ένας για τον άλλον είναι αδιαμφισβήτητη. Θα μπορέσουν να βρουν έναν τρόπο να είναι ξανά μαζί;

Πηγή: FOXreport.gr

Έργα τέχνης του Ρόμπι Γουίλιαμς θα παρουσιαστούν στα Μουσεία Moco του Άμστερνταμ και του Λονδίνου

Νέες πληροφορίες για το Nintendo Switch 2 – «Είναι τόσο ισχυρό όσο το Xbox Series S» ισχυρίζεται insider

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ