Σκουρλέτης για τη νίκη Κασσελάκη: Προοπτική εξαΰλωσης οι αοριστολογίες – Φοβάμαι για το μέλλον του χώρου μας

Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης το πρωί της Δευτέρας (25/09), κάνοντας λόγο για «αοριστολογίες» και για «προοπτική εξαΰλωσης για τον χώρο μας».

Τσίπρας σε Κασσελάκη: Nα δώσουμε ελπίδα με ενότητα και συντροφικότητα

Με αφορμή το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε η πρώτη κυβέρνηση μεταπολιτευτικά που αύξησε τα ποσοστά της, ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε πως «αν αυτό δεν μας λέει τίποτα αλλά μας λένε οι αοριστολογίες, φοβάμαι για το μέλλον του χώρου μας, είναι προοπτική εξαΰλωσης».

«Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο με βάση τη δυναμική της πρώτης Κυριακής. Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά ερωτήματα μπροστά μας και αρκετές αβεβαιότητες. Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει σε μία νέα περίοδο, άλλοι λένε σε μια νέα εποχή» σχολίασε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Τζουμάκας για Κασσελάκη: Ο τζογαδόρος θα μπει στην πολιτική; – Τι είπε για την παραμονή του στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ποια θα είναι τα ταυτοτικά χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι ερωτήματα που περισσότερο διαχυθήκαν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα και λιγότερο απαντήθηκαν, ιδιαίτερα από τον πλειοψηφήσαντα κ. Κασσελάκη» παρατήρησε για να προσθέσει πως η συζήτηση που διεξήχθη «δεν ήταν ανάλογη η συζήτηση των απαιτήσεων που επιβάλλει η επόμενη μέρα μίας εκλογικής συντριβής».

«Άκουγα χθες ένα σύνθημα έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ‘Στέφανε άλλαξε τα όλα’. Όλα τι; Για ένα κόμμα της αριστεράς; Σημαίνει τελικά τη μετάλλαξή του; Να μην είναι πλέον αριστερό κόμμα;» διερωτήθηκε.

Μπογδάνος για Κασσελάκη: Έρχεται με το φωτόσπαθο στο Star Wars της πολιτικής

Σημείωσε τέλος πως «η ενότητα πάντα πρέπει να επιδιώκεται αλλά πρέπει να έχει πολιτικές προϋποθέσεις και πολιτική βάση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ