Λίμνη Κάρλα: «Χάθηκε ο κόσμος μου, ήλπιζα μέχρι το τέλος» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα του ψαρά που βρέθηκε νεκρός

Πόνος και θλίψη έχουν κατακλύσει την οικογένεια του 43χρονου ψαρά που εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής (24/09) στην Λίμνη Κάρλα.

Η μητέρα του 43χρονου ψαρά μίλησε στο grtimes και ξέσπασε σε λυγμούς, όσο αναφερόταν στον θάνατο του γιου της. «Περιμένω να μου φέρουν το παιδί μου, να το αποχαιρετήσω με τον τρόπο που αρμόζει. Έφυγε ο γιος μου, χάθηκε ο κόσμος μου… Ήλπιζα μέχρι τέλους αλλά δυστυχώς ο γιος μου δεν ζει».

«Δεν σταμάτησαν να ελπίζω μέχρι την τελευταία στιγμή. Έβλεπα τις προσπάθειες που γίνονταν για να τον εντοπίσουν, και παρακαλούσα τον Θεό να ζει. Δυστυχώς, όσο περνούσαν οι ώρες συνειδητοποίησα ότι το παιδί μου δεν ζει. Ο μεγάλος μου γιος, που ήταν μαζί του, είναι σε κατάσταση σοκ. Τι κακό Θεέ μου έπεσε στο σπιτικό μας…» συμπλήρωσε.

Σημειώνεται πως, ο άτυχος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών με καταγωγή από την Ροδιά Τυρνάβου, είχε πάει με τον 45χρονο αδερφό του για ψάρεμα στη λίμνη Κάρλα, όμως η βάρκα τους έβαλε νερά και ανετράπη με αποτέλεσμα τα δύο αδέρφια να βρεθούν στο νερό και ο ένας εξ αυτών, ο 43χρονος να χαθεί στη λίμνη.

Χθες το απόγευμα της Κυριακής (24/09), εντοπίστηκε η σορός του στον τεχνητό ταμιευτήρα της λίμνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ