Σκουρλέτης: Εκλογές εάν δεν υπάρξει έντιμος συμβιβασμός

Πρόωρες εκλογές αν η συμφωνία με τους πιστωτές δεν αποτελέσει «έντιμο και προωθητικό συμβιβασμό» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. Ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε πως «όταν εκλέγεσαι δεν παίρνεις λευκή επιταγή. Αν επιτευχθεί συμφωνία που δεν συνιστά έντιμο και προωθητικό συμβιβασμό, θα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός πριν την υπογράψουμε».

Σχετικά με το νέο νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις διευκρίνισε πως «Εξαντλούμε τα περιθώρια να είναι μέρος της συμφωνίας το ν/σ, αλλά πρέπει να ψηφιστεί ούτως ή άλλως είναι ή δεν είναι μέρος της συμφωνίας».

Παράλληλα, ο υπουργός Εργασίας απάντησε εμμέσως και στον Νίκο Παππά που είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας. «Πριν φτάσουμε για κομματικές πειθαρχίες θα πρέπει να δούμε τη συμφωνία, δεν χωρούν ντιρεκτίβες σε αυτό δεν βοηθάει η χρήση κομματικής πειθαρχίας».

Τέλος, για την κ. Παναρίτη τόνισε ότι δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, καθώς «λόγω της διαδρομής της είχε συνδεθεί με άλλες απόψεις».

Διαβάστε επίσης:

Ένταση και σκληρές εκφράσεις στον αέρα με Σκουρλέτη – Tσαπανίδου – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση στο υπουργείο Εργασίας – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ