Σκουρλέτης: Ανεύθυνη η κυβέρνηση στο θέμα της Συρίας

Σκουρλέτης: Ανεύθυνη η κυβέρνηση στο θέμα της Συρίας

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για την «αντεπίθεση» του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την βοήθεια που αναμένεται να προσφέρει η Ελλάδα παραχωρώντας βάσεις, σε πιθανή επέμβαση στη Συρία.

«Η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με την ίδια την κοινωνία και τα αποτελέσματα της πολιτικής της. Ο κόσμος στενάζει διότι καλείται να πληρώσει φόρους και δεν μπορεί να ανταποκριθεί», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο κ. Σκουρλέτης και συνέχισε:

«Σε όλους τους κρίσιμους τομείς η κυβέρνηση με την πολιτική της έχει δυναμιτίσει την σχέση της με την κοινωνία. Εμείς πολιτικά θα στηρίξουμε τους αγώνες των εργαζομένων».

«Εδώ βλέπουμε μια ανεύθυνη και κατώτερη των περιστάσεων στάση της κυβέρνησης να αρνείται να γίνει μια συζήτηση για τις κρίσιμες εξελίξεις που αφορούν μια ενδεχόμενη επέμβαση στη Συρία σε επίπεδο κοινοβουλίου, τη στιγμή που γίνεται σε όλες τις άλλες χώρες», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε:

«Εμείς λέμε καμία διευκόλυνση. Είναι απαράδεκτο να τίθενται τέτοιες σκέψεις πάνω στο τραπέζι. Δεν έχει να κερδίσει σε τίποτα η χώρα από μια πολιτική διπλής υποταγής, στο θέμα της Συρίας.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ