Σαμαράς:Ο ρόλος ενός ηγέτη δεν πρέπει να είναι διχαστικός

Σαμαράς:Ο ρόλος ενός ηγέτη δεν πρέπει να είναι διχαστικός

 

“Πιστεύω ότι περνάμε μία περίοδο που κανείς πρέπει να ενώνει και όχι να διαιρεί”, δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Πάτρα, ενώ σημείωσε ότι “ο ρόλος ενός ηγέτη πρέπει να είναι ενοποιητικός, όχι διχαστικός, όχι διαιρετικός”, τονίζοντας ότι “όλο αυτό το τελευταίο διάστημα λαμβάνουμε μηνύματα διχασμού”.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν είναι αισιόδοξος για τις εκλογές, ο πρωθυπουργός απάντησε ότι “είμαι πολύ αισιόδοξος”.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε έργα υποδομής που γίνονται στο νέο λιμάνι της Πάτρας, ο κ. Σαμαράς επισήμανε ότι “η ανάπτυξη είναι για όλους τους Έλληνες και πάνω από όλα είναι για τα νέα παιδιά. Γιατί όλη η αγωνία και όλος ο αγώνας μας είναι γι’ αυτά τα νέα παιδιά. Και σε αυτούς υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε με σταθερά, σίγουρα βήματα μπροστά, για την ανάπτυξη της χώρας”

Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, ο ανισόπεδος κόμβος, που θα συνδέσει τις παραγλαύκιες αρτηρίες με το νέο λιμάνι και την περιμετρική οδό, θα παραδοθεί σε δύο εβδομάδες. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε πολύτιμο το έργο αυτό για την περιοχή, διότι όπως εξήγησε, εκτός από τα θετικά, τα οποία θα δημιουργήσει το ίδιο το λιμάνι, θα επιτρέψει και μία πολύ μεγάλη κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση. Ταυτόχρονα, όπως ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς, τα έργα τα οποία γίνονται στην επιβατική ζώνη, στο καινούργιο λιμάνι, απελευθερώνουν ένα πολύ μεγάλο τμήμα σε όφελος του κοινού.

 

Στο μεταξύ με αφορμή τις επισκέψεις του σε έργα, σε ολόκληρη την Ελλάδα, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε σε δηλώσεις του: “Πήγα σε δρόμους, επισκέφτηκα το λιμάνι των Πατρών, είδα κόμβους που τελειώνουν ή θα τελειώσουν σύντομα, γιατί όλα αυτά, όταν κανείς τα αθροίσει, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την καινούργια Ελλάδα που, πέρα και πάνω από κόμματα, όλοι ονειρευόμαστε”.

 

Πηγή φωτό:ΑΠΕ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.