Σαμαράς σε Μητσοτάκη για Βενεζουέλα: Οι αρχές του διεθνούς δικαίου δεν είναι επιλεκτικές

Σύνοψη από το

  • Ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επέκρινε τον κ. Μητσοτάκη σχετικά με την τοποθέτησή του για τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα.
  • Στη δήλωσή του, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να γνωρίζει και να σέβεται το ότι οι αρχές του διεθνούς δικαίου δεν είναι ούτε επιλεκτικές, ούτε τις επικαλούμαστε κατά το δοκούν και με χρονική καθυστέρηση».
  • Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε πως αυτήν την αλήθεια «θα έπρεπε καθημερινά να του θυμίζουν η Κύπρος και οι απειλές εναντίον των νησιών μας, της Θράκης μας και της εθνικής κυριαρχίας μας στο Αιγαίο».
Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να γνωρίζει και να σέβεται το ότι οι αρχές του διεθνούς δικαίου δεν είναι ούτε επιλεκτικές, ούτε τις επικαλούμαστε κατά το δοκούν και με χρονική καθυστέρηση» τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε δήλωσή του σχετικά με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού για τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «αυτήν την απλή, αλλά πολύτιμη αλήθεια θα έπρεπε καθημερινά να του θυμίζουν η Κύπρος και οι απειλές εναντίον των νησιών μας, της Θράκης μας και της εθνικής κυριαρχίας μας στο Αιγαίο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK