Πολάκης: “Ο άεργος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας Πάγκαλος”

Επίθεση στον πρώην υπουργό Θεόδωρο Πάγκαλο εξαπέλυσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Αφορμή στάθηκαν οι αναρτήσεις που έκανε στο twitter o κ. Πάγκαλος στις οποίες ανέφερε ότι στο ταξίδι του κ. Πολάκη στα Γιάννενα στις 7 Σεπτεμβρίου, ο αναπληρωτής υπουργός καθυστέρησε τις αναχωρήσεις των πτήσεων τόσο από την Αθήνα προς τα Γιάννενα όσο και από τα Γιάννενα προς την Αθήνα. 

Ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του χαρακτηρίζει τον κ. Πάγκαλο ως “(λόγω αεργίας) νεόκοπο ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας” εξηγώντας ότι οι πτήσεις δεν καθυστέρησαν λόγω δικής του υπαιτιότητας.

Δείτε τις αναρτήσεις του κ. Πάγκαλου:

 

 

Ο κ. Πολάκης έγραψε:

“Πάει τελείωσε, έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχαλιά ,δεν βρίσκουν τι να πουν και λένε μπουρδολογείς. Τη σκυτάλη του μίσους και της επίθεσης από μεριάς του συστήματος εναντίον μου, πήρε σήμερα ο κύριος «μαζί τα φάγαμε» Θόδωρος Πάγκαλος ο οποίος έβγαλε λέει στο τουίτερ ανακοίνωση ότι καθυστέρησα τις πτήσεις από Αθήνα προς Γιάννενα το πρωί και από Γιάννενα προς Αθήνα το βράδυ στις 8/9/16 τη μέρα που έκανα την περιοδεία στα νοσοκομεία Πρέβεζας και Λευκάδας.

Να ενημερώσω τον πρώην υπουργό και νυν (λόγω αεργίας) νεόκοπο ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας ότι το μεν πρωί η πτήση καθυστέρησε λόγω καιρικών συνθηκών (παραλίγο να αναβληθεί) το δε βράδυ είμασταν μέσα στο αεροπλάνο μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού σχεδόν είκοσι λεπτά μετά την επιβίβαση περιμένοντας κάποια έγγραφα της πτήσης όπως ανακοίνωσε η αεροσυνοδός. Και στις δυο περιπτώσεις ήμουν μαζί με τους συνεργάτες μου πολύ ωρα πριν την απογείωση στο χώρο των επισήμων των αεροδρομίων και όπως θα έπρεπε να ξέρει ο κύριος Πάγκαλος, οι υπουργοί επιβιβάζονται τελευταίοι.

Επαναλαμβάνω (καθώς η επανάληψη είναι μητέρα της μαθήσεως) πως ότι και να πείτε, ότι δηλητήριο και ψευτιά να διαδώσετε εναντίον μου, δεν θα σταματήσω να παλεύω για την ανάταξη της δημόσιας υγείας κόντρα στα συμφέροντα των πιράνχας του χώρου που υπηρετήσαν και κάλυψαν οι κάθε λογής Πάγκαλοι του παρελθόντος.

Υγ: Δεν θα απαντούσα στη γελοιότητα, αλλά είναι η δεύτερη φορά που αναπαράγεται αυτό το ψέμα (η πρώτη ήταν στη Θεσσαλονίκη οπού ήμασταν μιάμιση ωρα πριν στην αίθουσα αναχωρήσεων πριν δυο μήνες περίπου κατά την επιστροφή από περιοδεία σε Κοζάνη – Πτολεμαΐδα.”

Διαβάστε επίσης:

Πάγκαλος: Ο Πολάκης είναι προϊόν του ΠΑΣΟΚ

Πυρά Κουμουτσάκου κατά Πολάκη και της Προέδρου της Επιτροπής Θεσμών για τις τηλεοπτικές άδειες

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ