Πήραν “φωτιά” τα τηλέφωνα

Πήραν “φωτιά” τα τηλέφωνα

 

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης 

 

Τα τηλεφωνήματα ξεκίνησε η ηγεσία της Ιπποκράτους, προκειμένου να ενημερώσει τα πάνω από 500 πρόσωπα που θα αποτελούν την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), που πιθανόν να ανακοινωθεί και σήμερα.

Από τη στιγμή που η ηγεσία του κόμματος δεν δύναται να αποφύγει το Καταστατικό, στην ΚΟΕΣ θα οριστούν όλα τα μέλη του απερχόμενου Εθνικού Συμβουλίου, συνεπώς και τα μέλη της πρώην Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Οι «δύσκολες» περιπτώσεις

Τα πιο «καυτά» τηλέφωνα θα είναι ασφαλώς αυτά σε πρώην κορυφαία στελέχη, όπως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, η πρώην υπουργός Βάσω Παπανδρέου, ο πρώην Γραμματέας Κώστας Λαλιώτης, αλλά και ο Αλέκος Παπαδόπουλος. Από τις απαντήσεις τους θα κριθούν πολλά για τις εντυπώσεις που επιθυμεί να κερδίσει η Ιπποκράτους ή τα νέα προβλήματα που θα δημιουργηθούν.

Δεν θα κληθούν

Από τα πρώην μέλη της ΚΟ δεν θα κληθούν όσοι έχουν δηλώσει ότι δεν ανήκουν-ή δεν νιώθουν να ανήκουν-στο ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου. Κατά κύριο λόγο ο Γιώργος Φλωρίδης και ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ τηλεφώνημα θα δεχθεί και ο Ηλίας Μόσιαλος, ακριβώς επειδή δεν έχει προχωρήσει σε τέτοια δήλωση.

Ξεχωριστή περίπτωση

Τηλεφώνημα θα δεχθεί και ο Θόδωρος Πάγκαλος, που αποτελεί…ξεχωριστή περίπτωση, ενώ είναι γνωστή και η κόντρα του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Εκτός ο Σκανδαλίδης

Εκτός ΚΟΕΣ παραμένει ο Κώστας Σκανδαλίδης, παρ’ό,τι πρώην Γραμματέας, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να μην του συγχωρεί την μη ψήφιση των τελευταίων μέτρων.

Τα τηλεφωνήματα

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος ανέλαβε την ευθύνη των τηλεφωνημάτων, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι αποτελεί αυτή τη στιγμή το Νο 2 του κόμματος. Ορισμένα τηλεφωνήματα, προς τα πλέον κορυφαία στελέχη, ίσως να πραγματοποιήσει ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δεν ανακοινώνει Γραμματεία!

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πάντως, δεν ανακοινώνει την 30μελή Γραμματεία της ΚΟΕΣ, ακριβώς γιατί δεν έχει καταλήξει ποιους θα χρησιμοποιήσει. Κυρίως αν θα κάνει ένα μείγμα έμπειρων και νέων στελεχών ή θα αφήσει απ’ έξω όλους τους πρώην «κορυφαίους» ποντάροντας στην ανανέωση και τους δικούς του ανθρώπους…

 

Πηγή: real.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ