Πιπιλή: Αν ο Καρατζαφέρης είχε δηλώσει τις οffshore θα είχε μπει φυλακή

Πιπιλή: Αν ο Καρατζαφέρης είχε δηλώσει τις οffshore θα είχε μπει φυλακή

«Αν ο Καρατζαφέρης είχε δηλώσει τις οff shore στο πόθεν έσχες του, θα είχε μπει ήδη στη φυλακή» τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενη στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ και την αποκάλυψη της Realnews.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ, σχολίασε τις αποκαλύψεις της Realnews για τις δύο υπεράκτιες εταιρίες στις οποίες εντοπίστηκαν εμβάσματα 1,6 εκατ. ευρώ, από εξοπλιστικά προγράμματα.

«Να μη μας δουλεύει ο κ. Καρατζαφέρης… Από το 2010 η συμμετοχή σε οφ σορ είναι ποινικό αδίκημα, όχι πολιτικό όπως στην περίοδο Βουλγαράκη. Δεν τις έχει δηλώσει, και είναι πολύ απλό να διαπιστωθεί. Αν τις είχε δηλώσει θα ήταν ήδη φυλακή με το νόμο του ’10» πρόσθεσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν οι βουλευτές να βγουν στο δρόμο γιατί τους βρίζουν οι πολίτες με αφορμή τέτοιες υποθέσεις.

«Οι ίδιοι άνθρωποι που δημιούργησαν το κλίμα ‘θα σας κρεμάσουμε στο Σύνταγμα’ είναι σήμερα οι πρώτοι υπόλογοι και ο νοών νοείτω, δεν είναι ο μόνο ο κ. Καρατζαφέρης» υπογράμμισε η κ. Πιπιλή.

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Καρατζαφέρης: Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την ηγεσία του κόμματος

Η διαδρομή, τα πόθεν έσχες και η παραίτηση

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για την αποκάλυψη της Realnews για τον Γιώργο Καρατζαφέρη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ