Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ενδέχεται οι αστακοί του κ. Κασσελάκη να συνάντησαν κάποια από τις offshore Μητσοτάκη

«Μία… συγκλονιστική ανακάλυψη έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης: Έμαθε πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης είναι επιχειρηματίας!» σχολιάζουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την δήλωσή του, με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα σχετικά με τις «επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη στο εξωτερικό».

Οι ίδιες πηγές συνεχίζουν λέγοντας ότι «η ικανότητά τους περιορίζεται στο να ‘συγκαλύπτουν’ το πώς απέκτησε offshore εταιρείες η οικογένεια Μητσοτάκη».

Αναλυτικά, από την Κουμουνδούρου σχολίασαν: «Μια… συγκλονιστική ανακάλυψη έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης: Έμαθε πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης είναι επιχειρηματίας!

Είχε δραστηριοποιηθεί μάλιστα με αστακοκάραβα στις ΗΠΑ, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη του!

Δεν μας κάνει βέβαια εντύπωση η καθυστέρηση, με την οποία αντιλαμβάνονται τα πράγματα στο Μαξίμου.

Όπως φαίνεται, η ικανότητά τους περιορίζεται στο να ‘συγκαλύπτουν’ το πώς απέκτησε offshore εταιρείες η οικογένεια Μητσοτάκη.

Αν χρειαστούν βοήθεια πάντως, στη διάθεση τους. Ενδέχεται οι αστακοί του κυρίου Κασσελάκη σε κάποιο εξωχώριο ταξίδι τους, πριν τους ψαρέψουν, να είχαν ‘συναντήσει’ κάποια από τις offshore της οικογένειας Μητσοτάκη…»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ