Πανούσης: Δέχομαι πόλεμο και απαντάω με τις απόψεις μου – ΒΙΝΤΕΟ

«Εγώ δεν κάνω πόλεμο με κανέναν, δεν προσωποποιώ τίποτα. Δέχομαι πόλεμο και απαντάω με τις απόψεις μου, όχι με προσωπικές επιθέσεις» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Σχολιάζοντας τις δύο συγκεντρώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Σύνταγμα, ο υπουργός τόνισε μιλώντας στο MEGA : «Δεν μπορείς να διχάζεις το λαό και να λες ότι όσοι πήγαν την Τετάρτη είναι επαναστάτες και όσοι πήγαν την Πέμπτη είναι περίεργοι».

«Ότι το καθετί διαφορετικό είναι φασιστικό το είδαμε και με τις δύο διαδηλώσεις. Δεν μπορεί να διχάζεις το λαό και να λες ότι όσοι πήγαν την Τετάρτη είναι επαναστάτες και όσοι πήγαν την Πέμπτη είναι περίεργοι. Δεν μπορείς να το κάνεις. Η δημοκρατία είναι και την Τετάρτη και την Πέμπτη», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις ο αναπληρωτής υπουργός εκτίμησε ότι «ακόμα και μία επώδυνη συμφωνία θα την στηρίξει ο κόσμος, την ρήξη δεν θα την στηρίξει κανένας».

«Δεν έχω την αίσθηση ότι οι εταίροι – δανειστές θέλουν την καταστροφή της Ελλάδας. Πρόκειται για άλλα κράτη, έχουν άλλες στρατηγικές και πρέπει να ισορροπήσεις», σημείωσε.

«Η αριστερά είχε πάντα ένα πρόβλημα. Ταύτιζε τις ευχές της με την πραγματικότητα. Να μας πουν ότι τα λεφτά θα έρθουν από την τάδε χώρα. Όχι θα βρούμε, θα διώξουμε την Cosco και θα βρούμε. Αν πράγματι μπορείς μέσα στην παγκοσμιοποίηση να βρει άλλες πηγές, που θα κοντράρουν τους άλλους, κάντο», υπογράμμισε και κατέληξε:

«Δεν καταλαβαίνουν τι μπορεί να προκαλέσει μία αστάθεια της χώρας μας;».

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Ξυδάκης για τη δήλωσή του περί δραχμής – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ