Ολοκληρώθηκε το συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων

Με την εκλογή του 34μελούς πανελλαδικού συμβουλίου και της εξαμελούς εκτελεστικής γραμματείας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του διήμερου συνεδρίου των Οικολόγων Πρασίνων που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.

Συντονιστής της εκτελεστικής γραμματείας επανεξελέγη ο Γιάννης Τσιρώνης και εκπρόσωποι τύπου η Χριστίνα Ευθυμιάτου και ο Φίλιππος Γκανούλης. Την εκτελεστική γραμματεία συμπληρώνουν οι Κώστας Καλογράνης, Κώστας Παπακωνσταντίνου, Δήμητρα Λυμπεροπούλου.

Να σημειωθεί ότι στους 34 του πανελλαδικού συμβουλίου εξελέγη για πρώτη φορά ο δημοσιογράφος, Γιώργος Καραμέρος, που συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αττικής ενώ έμειναν στο πλαίσιο ανανέωσης έμειναν εκτός στελέχη όπως οι Κοντούλη, Τρεμόπουλος, Διάκος, Δημαράς, Παρασκευόπουλος κ.α.

Το κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων μετά από κλυδωνισμούς έχει δρομολογήσει την συμμετοχή του στο δίκτυο εναλλακτικής διακυβέρνησης και βρίσκεται ήδη σε ζυμώσεις με τα κόμματα της αντιπολίτευσης εν όψει των εκλογών.

 

Συνολικά οι 34 εκλεγέντες ανά περιοχή είναι οι εξής:

 

Αττική: Πασχάλης, Κοψίδης, Τσιρώνης, Γιαννοπούλου, Καραμέρος, Χομπιτάκης, Καλογράνης, Λιόση, Δουζίνα, Λουκέρης, Βροντίση, Σελλάς, Πάχου, Τσιρώνη

Δυτική Μακεδονία: Πετράκος

Ανατολική Μακεδονία Θράκη: Πασχαλίδης

Θεσσαλία: Κούτσικος, Χλωρός, Μπλιώνης

Βόρειο Αιγαίο: Μπακας

Νότιο Αιγαίο: Ευθυμιάτου

Κρήτη: Αστυρακάκης

Ιόνιο: Κιτσίκης

Δυτική Ελλάδα: Αγγελής

Πελοπόννησης: Σαραντης, Λυμπεροπούλου, Κεφάλας, Παπακωνσταντίνου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ