Με φροντιστήριο έμοιαζε η πρώτη συνενδρίαση της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Οι περισσότεροι από τους βουλευτές εκλέγονται για πρώτη φορά και όπως κυριολεκτικά, μπαίνοντας στη βουλή, δεν ήξεραν πού.. πέφτει η αίθουσα της Ολομέλειας. Όλοι πάντως ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστοί… Στη φωτογραφία βλέπετε τον οικονομολόγο,, πρόεδρο του κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» Νότη Μαριά, ο οποίος έχει εκλεγεί με τους Ανεξάρτητες Έλληνες στο Ηράκλειο. Στη βουλή μάλιστα έφτασε με τη σύζυγο του, όπως βλεπετε και στη φωτογραφία.
Στη φωτογραφία βλέπετε την βουλευτή Ευγενία Πρεβεζάνου που εκλέχθηκε στην Περιφέρεια Αττικής και τον Γιάννη Κουράκο, βουλευτή στην Β’ Πειραιώς.
Στη φωτογραφία βλέπετε τον Συριανό Μάριο Βουτσίνο, ο οποίος είναι πλέον βουλευτής Κυκλάδων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Οι νεοεισερχόμενοι του Καμμένου
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
3 λεπτά πριν
Γαλλία: Έτοιμοι για Χριστούγεννα στους δρόμους οι αγρότες – «Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης δεν είναι αρκετές»
3 λεπτά πριν
Γαλλία: Έτοιμοι για Χριστούγεννα στους δρόμους οι αγρότες – «Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης δεν είναι αρκετές»
11 λεπτά πριν
Γιώργος Γεροντιδάκης: Τα μυαλά μου δεν έπαιρναν αέρα κι όταν πήραν, ήταν για να πάρω το μάθημά μου
ENIKOS NETWORK
Λίπος στο συκώτι: Τα καλύτερα και τα χειρότερα ροφήματα για το λιπώδες ήπαρ