Οι απαντήσεις του Μιωνή στην Προανακριτική

Οι απαντήσεις του Μιωνή στην Προανακριτική

 

Έφθασαν στην Προανακριτική Επιτροπή οι γραπτές απαντήσεις του Ισραηλινού επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στον επίμαχο λογαριασμό των 550 εκ. ευρώ.

Ο κ. Μιωνής, απαντώντας στα ερωτήματα των μελών της Προανακριτικής Επιτροπής, κάνει λόγο για μεγάλη κατασυκοφάντηση ενώ δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν γνωρίζει κανέναν απολύτως πολιτικό.

Υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους Ευάγγελο Βενιζέλο, Γιώργο Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ούτε συναντήθηκε ποτέ μαζί τους.

Ο κ. Μιωνής εξηγεί αναλυτικά τις δραστηριότητες της εταιρείας του και δηλώνει επαγγελματίας σε αυτή την δουλειά.

Στην ερώτηση γιατί πιστεύει ότι ενεπλάκη το όνομα του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι κυρίως συνδυασμός απίστευτης ασχετοσύνης και προχειροδουλειάς. Τα στοιχεία ερμηνεύτηκαν λάθος για αυτό και η εμπλοκή μου. Όλα όσα έχουν γραφτεί για μένα, για τη Μαρία Παντελή, για τον Σταύρο Παπασταύρου, για συνεργάτες μου, για την εταιρεία, είναι άρες μάρες κουκουνάρες».

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά για τον κ. Παπασταύρου, ο κ. Μιωνής αναφέρει ότι ήταν φίλοι και συμφοιτητές και τον έβαλε συνδικαιούχο σε διάφορους λογαριασμούς του, τότε που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας σε περίπτωση που του συμβεί κάτι.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ