Ο Τσίπρας για συγκυβέρνηση με ΝΔ: Δεν σφάξανε…

«Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο Αιγάλεω υπογραμμίζοντας ότι «στις 20 του Σεπτέμβρη ξεμπερδεύουμε με το παλιό και κερδίζουμε το αύριο».

«Δεν θα μας λυγίσουν και δεν θα τους αφήσουμε να κάνουν πράξη τα σχέδια τους για αριστερή παρένθεση . Δεν θα μας λυγίσουν γιατί μπροστά μας έχουμε νέους αγώνες, νέες προκλήσεις νέες μάχες», σημείωσε και συνέχισε:

«Θα ξεκολλήσουμε την πατρίδα από τη λάσπη , μπροστά μας είναι η ελπίδα, και δεν θα αφήσουμε το παλιό κατεστημένο να επιστρέψει».

«Δεν θα αφήσουμε το παλιό κατεστημένο που έδιωξε ο λαός τον Γενάρη να επιστρέψει τώρα από το παράθυρο, στις 20 Σεπτέμβρη ξεμπερδεύουμε οριστικά με το παλιό και κερδίζουμε το αύριο, ξεκινάμε μαζί την μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε την Ελλάδα από το βαθύ χαντάκι που την έριξαν οι πολιτικοί και τα κόμματα του χτες», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας και ζήτησε «καθαρή και ισχυρή εντολή να ξεμπερδέψουμε με το χτες, να ξεκινήσουμε τη μεγάλη πορεία για να κερδίσουμε το αύριο».

Απαντώντας στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη που, όπως είπε, προσπαθεί να πείσει τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, ο κ. Τσίπρας ανέφερε: «Ε λοιπόν δεν σφάξανε». «Ο ΣΥΡΙΖΑ σε συγκυβέρνηση κουρελού, σε συγκυβέρνηση ζόμπι, δεν μπαίνει, «ας βρουν κάποιον άλλον να βάλουν», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Δεν είμαστε φτερό στον άνεμο της ιστορίας – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ