Ο Μητρόπουλος στον υπουργό που υπήρξε “φοιτητής” του

«Κύριε υπουργέ, επειδή υπήρξατε και φοιτητής μου, έπρεπε να είστε πιο προσεκτικός», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της βουλής, ο κ. Βορίδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι λέει «μία από τα ίδια» και πρόσθεσε:

«Θέλατε να μείνει χρηματοδοτικά ακάλυπτη η χώρα αυτούς τους δύο μήνες; Σας ενδιαφέρει αυτό ή όχι; Επειδή έρχεστε και με φόρα και λέτε ότι επίκειται κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ότι πάμε σε εκλογές.

Η χώρα είναι χρηματοδοτημένη με τους ίδιους ακριβώς όρους όπως ήταν και μέχρι χθες. Αυτό που θα έπρεπε να σας απασχολήσει είναι το γεγονός ότι σε δύο μήνες τελειώνει το μνημόνιο».

Παίρνοντας το λόγο, ο κ. Μητρόπουλος απάντησε:

«Κ. υπουργέ, επειδή υπήρξατε και φοιτητής μου έπρεπε να είστε πιο προσεκτικός. Εγώ απευθυνόμενος σε εσάς και στον κ. Λοβέρδο αναφέρθηκα σε τρεις επιπλέον δεσμεύσεις των γνωμοδοτήσεων για τη χώρα που ενισχύουν ρήτρες.Η πρεμούρα των δανειστών είναι να ελέγξουν κάθε επόμενη πολιτική εξέλιξη , αλλά αυτό δεν θα συμβεί, διότι εμείς περήφανα θα πούμε ότι αυτές οι  ρήτρες δεν θα ισχύσουν».  

 

Δείτε το βίντεο

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ο “γόνιμος” διάλογος Λοβέρδου-Κουράκη στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ 

Πλεύρης: Βουλευτές χρησιμοποιούν μεθόδους που ταιριάζουν σε εγκληματίες – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ