Ο Άδωνις Γεωργιάδης για την κόντρα Πολάκη – Ξανθού

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Ανδρέα Ξανθού και του Παύλου Πολάκη σχετικά με τα εμβόλια.

“Είδατε πόσο πολιτισμένα απαντά στον Ανδρέα Ξανθό, ο Πολάκης για το μεγαλειώδες άδειασμα που του έκανε χθες; Ούτε ύβρεις ούτε τίποτε. Κάτι σκέφθηκε κλπ…έτσι για να ξέρουμε με τί έχουμε να κάνουμε…” έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και παρέθεσε την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Το χρονικό της κόντρας Πολάκη – Ξανθού

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη σχετικά με τα εμβόλια και τα περί «επιστήμης».

Ο Ανδρέας  Ξανθός σε συνέντευξή του στη «Θεσσαλία» υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι «το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολιασμό δεν ήταν καθόλου θολό. Είναι σαφέστατα ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του καθολικού εμβολιασμού ως πράξη προσωπικής ευθύνης αλλά και αλληλεγγύης απέναντι στους αδύναμους. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφισημία».

Αναφερόμενος στα όσα έχει δηλώσει ο Παύλος Πολάκης, ο πρώην υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «υπήρχε όντως μια διαφορετική τοποθέτηση του κ. Πολάκη, με επιχειρήματα που κατά την άποψή μου δεν είχαν σοβαρή επιστημονική βάση. Το θέμα του εμβολιασμού δεν αμφισβητείται πουθενά στον κόσμο. Δεν αμφισβητείται η αξία και η ασφάλεια των εμβολίων και η κριτική των αντιεμβολιαστών δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε και νομίζω πως και τυπικά κλείνει αυτή η ιστορία».

Με μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook απαντά ο Παύλος Πολάκης στον Ανδρέα Ξανθό. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Η επιστήμη

Της επιστήμης

Την επιστήμη

Ω επιστήμη….

Δηλαδή να πιστεύουμε… Τον Τσιόδρα ,τον Μαγιορκίνη, τον Βασιλακόπουλο και την Παγώνη!

…..Θου κύριε φυλακή τω στόματι μου……

Έτσι, κάτι σκέφτηκα… γιατί είδα μια συνέντευξη, που δόθηκε στον επαρχιακό τύπο και την αναπαράγουν σήμερα…..».

Πολάκης Ξανθός κόντρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ