Γεωργιάδης-Πολάκης: Άγρια κόντρα στα social media

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης διασταυρώνουν τα ξίφη τους μέσω social media.

Αυτή τη φορά η κόντρα ξέσπασε με αφορμή τον εμβολιασμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

“Βρε τηλεπωλητή νανογιλέκων ,βρε αποτυχημένε μπουλντοζιέρη ,βρε υπουργέ της ακρίβειας και της «αυτορρύθμισης των αγορών» ,νομίζεις πως είμαι σαν τα μούτρα σου; Ή πεθύμησες αυτά που έκανες στην τιμολόγηση των φαρμάκων της Νοβάρτις;
Άει κρύψου τσιρίδα της Ακροδεξιάς!” έγραψε ο κ. Πολάκης στο προφίλ του Facebook επισυνάπτοντας το tweet που είχε κάνει νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης.

“Εν τω μεταξύ αν οποιοδήποτε άλλος διαφήμιζε έτσι το εμβόλιο της Pfizer όσο ο Πολάκης: «…το Pfizer δηλ που προσφέρει την μεγαλύτερη κάλυψη σύμφωνα με μελέτες..κλπ» πρώτο σε ο Πολάκης θα φώναζε για μίζες, συμφωνίες κλπ…αυτό για να καταλάβετε το πόσο παρανοϊκοί είναι τελικά” είχε γράψει νωρίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο κ. Γεωργιάδης είχε σχολιάσει τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη και το βράδυ της Δευτέρας. “Όσοι είχαν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα νοσοκομεία ας σκεφθούν ένα όνομα: Παύλος Πολάκης…”Όταν έσφιξε η υπόθεση, άφησε τις ανοησίες του και εμβολιάστηκε. Φυσικά δεν θα το έκανε εάν πίστευε ότι θα βλάψει την υγεία του…”, είχε γράψει.

Πολάκης: Γιατί έκανα το εμβόλιο

Ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έσπευσε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο Open ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

“Σήμερα ο Αλέξης ο Τσίπρας στη συνέντευξή του ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκα. Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό όπως φαίνεται από τη πρώτη φωτογραφία.

Πολάκης

Το έκανα γιατί:
-Είμαι στα 56-57 με κάποια προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια .
-Είμαι ενεργός γιατρός και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επόμενους μήνες.
-Κάνοντας το τώρα θα έχω ανοσία τους επόμενους μήνες που θα είναι η όξυνση (δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι έχουν όπως φαίνεται από τις εξετάσεις αντισωμάτων που κάνουν ,μηδενική προστασία μετά από 6-8 μήνες)”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ