«Ντρέπομαι γι’ αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας» – Τι λέει ο πεθερός της Μανταλένας Καϊλή

Απογοητευμένος εμφανίζεται ο πεθερός της Μανταλένας, της αδελφής της Εύας Καϊλή, για την υπόθεση του Qatar Gate, που έχει προκαλέσει «σεισμό» στην Ευρώπη. Σε δηλώσεις του, ο πεθερός της Μανταλένας δηλώνει ότι νιώθει ντροπή για αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας.

«Η Εύα Καϊλή ζει μια καταστροφή» λέει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος – Γιατί δεν κατέθεσε έφεση

«Ντρέπομαι γι’ αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας, ανήκω σε μια γενιά που πιστέψαμε στην Ευρώπη, πιστέψαμε στους θεσμούς και δεν αντέχω αυτό που γίνεται σήμερα. Δεν το χωράει το μυαλό μου» δήλωσε ο επιχειρηματίας-οικονομολόγος Κώστας Σουγιουλτζόγλου στο Star.

Ο ίδιος ήταν φορτισμένος συναισθηματικά την ώρα της συνέντευξης. Όπως διευκρίνισε ο επιχειρηματίας, θα δεχτεί την απόφαση της Δικαιοσύνης, όποια κι αν είναι.

Εύα Καϊλή: Στις φυλακές του Χάρεν ο πατέρας της – Το επεισόδιο με τηλεοπτικό συνεργείο

«Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην Δικαιοσύνη. Και ό,τι αποφανθεί η Δικαιοσύνη είναι και το σωστό. Είμαστε σε μια Ήπειρο που λέγεται Ευρώπη, που έχει Δημοκρατία. Βάλλεται η Ευρώπη αυτή τη στιγμή από όλες τις πλευρές και δεν το χωράει ο νους μου ότι αυτή τη στιγμή είμαστε τόσο εκτεθειμένοι», αναφέρει.

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι «μιλάμε όμως για μέλη της οικογένειάς σας», ο κ. Σουγιουλτζόγλου απάντησε: «Για εμένα από τις ρίζες μου πάνω από όλα ήταν η χώρα μου. Το θέμα είναι τι πράγματι συνέβη και τι είναι το σωστό».

Εύα Καϊλή: Οι 3 λόγοι που την κρατούν στη φυλακή – Γιατί δεν έπεισε τους δικαστές

Χριστούγεννα στις φυλακές για την Εύα Καϊλή και τον σύντροφό της

Στις φυλακές του Χάρεν θα κάνει Χριστούγεννα η Εύα Καϊλή, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να απορρίψει το αίτημα αποφυλάκισής της με βραχιολάκι.

Σήμερα το πρωί την επισκέφθηκε ο δικηγόρος της αλλά και ο πατέρας της, ενώ δεν έχει έρθει καθόλου σε επαφή με την 2χρονη κόρη της από την ημέρα που συνελήφθη. Ο πατέρας της Εύας Καϊλή την συνάντησε για μία ώρα και 45 λεπτά στις φυλακές του Χάρεν, ενώ της έδωσε είδη πρώτης ανάγκης για τις ημέρες που έρχονται.

«Η Εύα Καϊλή είναι μόνη της μέσα στις φυλακές. Δυστυχώς και το παιδί της που είναι μόλις 22 μηνών είναι επίσης μόνο του. Είναι Χριστούγεννα δεν υπάρχει κανείς, η Εύα Καϊλή αισθάνεται ότι ζει μία καταστροφή» δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, είναι κρατούμενος στο Σεν Ζιλ. Η 2χρονη κόρη τους παραμένει σε σπίτι στενού συνεργάτη της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες, μαζί με τους παππούδες της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, εδώ και δύο εβδομάδες η Εύα Καϊλή δεν θέλησε ούτε να μιλήσει στο τηλέφωνο με το παιδί της αλλά ούτε και να την επισκεφθεί στην φυλακή. Ήλπιζε η Εύα Καϊλή σε μία ευνοϊκή απόφαση από το προδικαστικό συμβούλιο, ωστόσο, χθες η απόφαση ήταν να παραμείνει για τουλάχιστον ακόμα έναν μήνα στη φυλακή.

Στις φυλακές του Χάρεν οι κρατούμενες έχουν την δυνατότητα να μείνουν μαζί  με τα παιδιά τους. Μάλιστα οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διαθέτουν και παιχνιδότοπους. Ωστόσο παραμένουν φυλακές. Αυτό είναι που προβληματίζει την Εύα Καϊλή και αρνείται να δει την κόρη της μέσα στο κελί.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ