Νοτοπούλου στον Realfm 97,8: Ο κ. Θεοχάρης μια δουλειά είχε να κάνει και αυτή ήταν να βγάλει πρωτόκολλα

“Εύχομαι να έχουμε μια καλή τουριστική περίοδο, αν και τα φαινόμενα δεν μας προϊδεάζουν για κάτι τέτοιο” δήλωσε η βουλευτής και τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Το στοίχημα για τον τουρισμό και την επιτυχία του είναι κοινό για όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Χρειαζόμασταν ένα συγκροτημένο και στοχευμένο πρόγραμμα, ένα σχέδιο από την πλευρά της κυβέρνησης, καθώς είμαστε σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά αβέβαιο. Θα μπορούσαμε να είχαμε ξεκινήσει από ένα πολύ καλύτερο σημείο εκκίνησης. Δυστυχώς, όπως φάνηκε και από την απαράδεκτη εμφάνιση του υπουργού Τουρισμού στο BBC, αλλά και από δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, να μην μας αφήνουν να νιώσουμε ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Ο Μάιος έχει χαθεί, ο Ιούνιος χρειάζεται να δοθεί μια μεγάλη μάχη από τον κόσμο του τουρισμού για να κερδηθούν κάποιες κρατήσεις, καθώς είναι ελάχιστες και δεν είναι εγγυημένες. Μένει να ποντάρουμε στον Ιούλιο και στον Αύγουστο” σημείωσε.

“Έχουμε σταθερά υψηλά τα κρούσματα, τα νησιά μας είναι στο κόκκινο την ώρα που ανοίγουμε, έχουμε παράταση του lockdown στην Κάλυμνο, η Βρετανία μας έχει στην “πορτοκαλί” λίστα” συμπλήρωσε.

“Η κυβέρνηση αποφασίζει να εμβολιάσει τον πληθυσμό των νησιών μετά το άνοιγμα του τουρισμού στην πραγματικότητα” υπογράμμισε η κ. Νοτοπούλου.

“Ο κ. Θεοχάρης μια δουλειά είχε να κάνει και αυτή ήταν να βγάλει πρωτόκολλα. Εδώ βλέπουμε ένα υπουργό Τουρισμό που δεν φρόντισε να βγάλει εγκαίρως τα πρωτόκολλα. Για παράδειγμα για τον περιηγητικό τουρισμό είναι ταφόπλακα. Αυτό το λένε οι ξεναγοί και οι τουριστικοί πράκτορες” είπε χαρακτηριστικά.

“Είναι κρίσιμο να μιλήσουμε για στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων” κατέληξε. 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ