Νίκος Παππάς: Διαψεύδει ότι αποχωρεί από την κούρσα διαδοχής – Πώς βλέπει την υποψηφιότητα Κασσελάκη

Ανατρέπονται οι ισορροπίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την κούρσα διαδοχής μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος. Τα εσωκομματικά στρατόπεδα φαίνεται ότι αλλάζουν και ο Στέφανος Κασσελάκης διεκδικεί μερίδα των ψήφων της εσωκομματικής τάσης των «προεδρικών». Άλλωστε φέρεται να έχει εξασφαλίσει την στήριξη του Παύλου Πολάκη, ο οποίος προσανατολιζόταν να ενισχύσει τον Νίκο Παππά, και του Χρήστου Σπίρτζη.

Νίκος Παππάς: Αν και ψήφισα τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά, θα στηρίξω τον Κώστα Ζαχαριάδη

Το «φαβορί» για να λάβει την υποστήριξη των «προεδρικών» ήταν μέχρι σήμερα ο Νίκος Παππάς. Γι’ αυτό με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη διέρρευσαν σενάρια περί αποχώρησης του Νίκου Παππά από τις εσωκομματικές εκλογές. Ωστόσο ο Νίκος Παππάς έχει διαψεύσει σε όλους τους τόνους ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από την μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το περιβάλλον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι ο Νίκος Παππάς δεν θα αποχωρήσει και παράλληλα τονίζει ότι «υπερασπίζεται την πολιτική διεύρυνσης και μετασχηματισμού του κόμματος που ξεκίνησε από το 2012» από τον Αλέξη Τσίπρα.

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς η υποψηφιότητα Κασσελάκη ανακατεύει την τράπουλα – Ποιοι τον στηρίζουν και ποιοι βρίσκονται απέναντι

Αναφορικά με την υποψηφιότητα Κασσελάκη οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι κάθε νέα υποψηφιότητα είναι «θετική και θεμιτή» αφού κινητοποιεί τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ενδιαφέρον στην διαδικασία. Μάλιστα ο Νίκος Παππάς φέρεται να θεωρεί ότι κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο.

Τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Παππάς συνέχισε τις περιοδείες του στην βόρεια Ελλάδα και βρέθηκε σε Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Βέροια, Καστοριά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Σέρρες, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με εκατοντάδες μέλη και φίλους και φίλες του ΣΥΡΙΖΑ. Το περιβάλλον του Νίκου Παππά σημειώνει ότι αυτές οι τελευταίες εκδηλώσεις ήταν ενθαρρυντικές και με πολύ κόσμο. «Αυτό είναι ένα στοιχείο που ανακατεύει την τράπουλα στην διαδικασία εκλογής ηγεσίας», είπαν οι ίδιες πηγές.

Στέφανος Κασσελάκης: Η αναφορά στον σύντροφό του κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Παππάς: Να ψηφίσουν και οι φίλοι του κόμματος

Ο Νίκος Παππάς, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, κατά την περιοδεία του στις Σέρρες, δήλωσε: «Νομίζω ότι θα πρέπει να βρούμε τρόπο να ψηφίζουν και οι φίλοι του κόμματος. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, θα πολλαπλασιάσει τη δύναμή μας και θα την κάνει πολιτικά ακόμα πιο ισχυρή».

Για να προσθέσει αμέσως μετά: «Απολύτως ανοιχτή διαδικασία. Υπάρχει μητρώο φίλων του κόμματος, νομίζω ότι πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε τρόπο ώστε να ψηφίζουν και οι φίλοι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ