Νέο «χτύπημα» Γκλέτσου: Χαρακτήρισε «persona non grata» τον Μητσοτάκη – Τι είπε για το γιαούρτι

Στο βίντεο που ανέβηκε στα social media και τον δείχνει να ποζάρει με ένα γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στο LamiaPolis 87,7, δείχνοντας ότι δεν θέλει να ρίξει τους τόνους μετά τις προκλήσεις των τελευταίων ημερών.

Ο Γκλέτσος προκαλεί ξανά: Επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη – Σκληρή απάντηση της ΝΔ

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός, που είναι μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης τον ερχόμενο Οκτώβριο, είχε εξαπολύσει έμμεσες απειλές για γιαούρτωμα κατά του πρωθυπουργού, σε σχόλιό του στο Facebook.

Αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «persona non grata» για την Λαμία, τονίζοντας ότι είναι ανεπιθύμητος. Στην συνέχει αναφέρθηκε στο βίντεο με το γιαούρτι και τα όσα προκλητικά είχε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες.

«Ήμουν στο γύρισμα, μου έφεραν τα παιδιά ένα γιαούρτι με τη φάτσα του Μητσοτάκη και το είδα και είπα “τέλειο τέλειο”. Τι θέλουν δηλαδή; Ποιος παίρνει σοβαρά την Νέα Δημοκρατία; Θα με χαρακτηρίσει η ΝΔ εμένα; Εμένα; Ποιος; Η ΝΔ; Να κοιτάξει λίγο τα του οίκου της» δήλωσε.

«Όταν ο θυμός είναι πολύ μεγάλος στην Ελλάδα που γεννήθηκε η σάτιρα και η κωμωδία, βρίσκει από εκεί δίοδο να φύγει. Δεν θα ασχοληθώ άλλο. Ούτε με τον Μητσοτάκη. Είναι πολύ λίγες οι πολιτικές ώρες του Μητσοτακή. Τελειώνει. Είναι σε αποδρομή. Φεύγει με την ταχύτατα του φωτός» κατέληξε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ