ΝΔ: Ζητεί τη διαγραφή στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για αναρτήσεις κατά Μητσοτάκη, Τσιόδρα και Χαρδαλιά

Τη διαγραφή του στελέχους και υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Γρηγόρη, ζητεί η ΝΔ με αφορμή τις υβριστικές αναρτήσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Σωτήρη Τσιόδρα και του Νίκου Χαρδαλιά, καλώντας τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα Τσίπρα να πάρει θέση.

Στην ανακοίνωσή του, το γραφείο τύπου της ΝΔ αναφέρει: «O υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του Πρωθυπουργού, μελών της Κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ. Τσιόδρας και ο Ν. Χαρδαλιάς. Καλούμε τον κύριο Τσίπρα, να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτική ζωή το κλίμα της “πάνω και κάτω πλατείας”».

Οι αναρτήσεις

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης, είχε επιτεθεί προς την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Σε ανάρτησή του τις τελευταίες ώρες, σχολίασε την κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και το γεγονός ότι πέρασε έξω από το Μαξίμου με τον πρωθυπουργό να βγαίνει και να χειροκροτεί. Εν συνεχεία το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε “πυρά” και κατά του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την υπόθεση των voucher.

Σε άλλη ανάρτησή του, αναφέρθηκε στον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά, χαρακτηρίζοντας «μπουζούριασμα» την απόφαση για τον περιορισμό της κυκλοφορίας προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του νέου κορονοϊού, ενώ σε μία από τις αναρτήσεις του, εξαπέλυσε επίθεση και στους δημοσιογράφους.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ