ΝΔ: Να παρέμβει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τον Βαρουφάκη

Στενοί συνεργάτες του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, σε ομιλία τους με δημοσιογράφους, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για το αν η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει στη Βουλή, τα επόμενα νομοσχέδια.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, οι συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη, τόνισαν χαρακτηριστικά ότι τίποτα δεν είναι το ίδιο, όπως ήταν την Παρασκευή, αναφερόμενοι στις εξελίξεις με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Την ίδια στιγμή, επισήμαναν ότι ο κ. Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, γνώριζαν τα σχέδια του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ συμπλήρωσαν ότι ο Πρωθυπουργός όχι μόνο θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για όλα αυτά αλλά επιπλέον θα πρέπει να πει και για ποιους λόγους αποφάσισε  να απομακρύνει τον κ. Βαρουφάκη.

Τέλος, υπογράμμισαν ότι υπάρχει θέμα και με το «χάκινγκ» , καθώς πρόκειται για ξεκάθαρη υποκλοπή των ΑΦΜ  των πολιτών, δηλαδή των προσωπικών δεδομένων και εξέφρασαν την απορία τους γιατί μέχρι τώρα δεν έχει παρέμβει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

 

Διαβάστε επίσης;

ΕΔΕ της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για το plan b του Βαρουφάκη 

Στη βουλή οι δύο μηνυτήριες αναφορές για τον Βαρουφάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ