Μητσοτάκης: Το τηλεφώνημα στον Μάτζικ Τζόνσον και ο διάλογος για τις διακοπές του στην Ελλάδα

Επικοινωνία με τον θρύλο του ΝΒΑ, τον Μάτζικ Τζόνσον, είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

Ο πρωθυπουργός μίλησε με τον Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος κάνει διακοπές στην Ελλάδα και τον ευχαρίστησε για τα καλά λόγια που είπε για τη χώρα μας και την αγάπη που έδειξε για τους ανθρώπους της, αλλά και τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως επισημαίνει ο πρωθυπουργός, ο Μάτζικ Τζόνσον του μίλησε για τις πραγματικά εκπληκτικές στιγμές που πέρασαν ο ίδιος και η σύζυγός του στην τελευταία τους επίσκεψη στην Ελλάδα, για τη φιλοξενία των Ελλήνων αλλά και για το φαγητό και τον πολιτισμό της χώρας.

Συμφώνησαν ότι την επόμενη φορά που θα βρεθεί στην Ελλάδα, θα γευματίσουν και θα μιλήσουν για το μπάσκετ, τονίζει ο πρωθυπουργός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάτζικ Τζόνσον και η σύζυγός του βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη Μύκονο αλλά και στην Αθήνα, όπου, μεταξύ άλλων, επισκέφτηκαν την Ακρόπολη.

Και ο ίδιος ο σταρ έγραψε στα social media για την επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό, κάνοντας λόγο για “τηλεφώνημα έκπληξη” και σημειώνοντας πως του μετέφερε ότι το ταξίδι του ήταν υπέροχο και πρόκειται για εμπειρία ζωής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ