Μητσοτάκης: Η απάντησή του σε ερώτηση επιχειρηματία στο TikTok – «Δεν το ζω» αντέδρασε εκείνος

Το πώς η Νέα Δημοκρατία στοχεύει να στηρίξει και να ενισχύσει τις ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και τους νέους επαγγελματίες, περιέγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτημα που του έθεσε ένας νεαρός επιχειρηματίας. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε με βίντεο, μέσω του Tik Tok.

Αρχικά, υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ από το 2020 έφερε μείωση του ΦΠΑ στον καφέ και την εστίαση. Είπε, όμως στη συνέχεια, ότι όπως προέκυψε από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αυτή η μείωση «δεν πέρασε καθόλου στον καταναλωτή, γι’ αυτό και είμαστε πολλοί διστακτικοί να μειώσουμε τον ΦΠΑ στα τρόφιμα και στα καύσιμα, διότι θα χάσουμε σημαντικά έσοδα χωρίς να πέσουν απαραίτητα οι τιμές».

Η ΝΔ στοχεύει να λάβει κι άλλα μέτρα, «τα οποία μειώνουν τα κόστη των ελληνικών επιχειρήσεων και βελτιώνουν την παραγωγικότητά τους», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας στη συνέχεια αναλυτική αναφορά σε αυτά.

«Στοχεύουμε στην σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, την περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και σε πολλά ακόμα», είπε, μεταξύ άλλων, και πρόσθεσε πως «οι καλοί μισθοί δίνονται από ισχυρές επιχειρήσεις».

«Σε αυτή την προσπάθεια αύξησης των μισθών θα πάμε όλοι μαζί μπροστά, χωρίς να αφήσουμε κανέναν πίσω. Η Ελλάδα που επιχειρεί, η Ελλάδα που δημιουργεί, εσείς είστε το μέλλον», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στο τέλος του βίντεο, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον επιχειρηματία για την ερώτηση που του έθεσε και σχολίασε «χρωστάω ένα haul με ολόσωμη φόρμα αυτήν τη φορά».

@kyriakosmitsotakis_ Πάτα εδώ @JUDAH CLUB ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ο επιχειρηματίας, πάντως, δήλωσε έκπληκτος με το γεγονός ότι του απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ.  «Δεν το ζω, δεν μπορεί να απάντησε», έγραψε σε ένα story στο Instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ