Μητρόπουλος: Δεν μπορούσα να υποστηρίξω το σφοδρό πακέτο και μετά να υποδεχθώ την τρόικα – BINTEO

«Δεν μπορούσα να υποστηρίξω αυτό το σφοδρό πακέτο και τη Δευτέρα να υποδεχθώ την τρόικα», ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος τονίζοντας ότι «ποτέ στην ιστορία της αριστερά δεν υποχρεώθηκε να εφαρμόσει τέτοιο σκληρό αντικοινωνικό πακέτο».

«Είναι σκληρές οι συνθήκες που μας έχουν βάλει οι δανειστές» υπογράμμισε ο κ. Μητρόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Αναφορικά με τον ανασχηματισμό στο κυβερνητικό σχήμα εκτίμησε ότι «στελέχη τα οποία επελέγησαν είναι καλά με συνεισφορά στον τόπο».

Ερωτηθείς για την υπουργοποίηση του Παύλου Χαϊκάλη σχολίασε: «Στο υπουργείο εργασίας θα εκδηλωθεί όλη η σφοδρότητα του νέου πακέτου, ο ρόλος του υπουργού είναι ενός μισθοκόφτη και συνταξιοκόφτη. Εδώ είναι τα τελεσίγραφα της τρόικας και πρέπει να εφαρμοστούν οι περικοπές».

Για το ενδεχόμενο εκλογών ο Αντιπρόεδρος της Βουληής σημείωσε ότι «αν δεν διευθετηθεί το μεγάλο ζήτημα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και αν δεν κατασταλάξουν οι κοινωνικές πολιτικές διεργασίες, έχοντας αυτό το πακέτο υπογεγραμμένο, θεωρώ ότι όποιες άλλες πολιτικές εξελίξεις δύσκολα θα ανατρέψουν την ροή των πραγμάτων».

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Παπαδημούλης απαντά στην Iskra: Όφειλαν να παραιτηθούν οι ίδιοι…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ