Μητρόπουλος: “Ανέμενα μεγαλύτερη τη διαρροή” – Τί λέει για Λαφαζάνη – Στρατούλη

«Την ανέμενα μεγαλύτερη και μαζικότερη τη διαρροή, γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε στον Real fm 97,8 και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος. Σχετικά με τους δυο υπουργούς που διαφοροποιήθηκαν στην ψηφοφορία, ο Αλέξης Μητρόπουλος σημείωσε ότι «ο κ. Λαφαζάνης και ο κ. Στρατούλης αποτελούν τους βασικότερους εκφραστές του δευτέρου κυρίαρχου ιδεολογικού και οργανωτικού ρεύματος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το κυρίαρχο ρεύμα, δεν είναι έτσι, δεν το τελειώνεις, δεν το διαγράφεις.»

Όσον αφορά στη διαπραγμάτευση ο κ. Μητρόπουλος σημείωσε «με αλληλουχία ευθυνών, καταλήξαμε σε ένα κακό αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης. Εάν μπορούσε να επιτευχθεί κάτι καλύτερο, έχει να κάνει με την βαθειά γνώση αν υπήρχε σχέδιο, πόσο το είχαμε επεξεργαστεί, πόσο  ξέραμε τις προθέσεις των δανειστών.  Εγώ και στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, είπα και ότι και πρόγραμμα συγκεκριμένο δεν είχαμε, και επεξεργασία δεν είχαμε και σχέδιο δεν εκτυλίξαμε και φάσεις ίσως χάσαμε και τις προθέσεις των δανειστών ίσως δεν είχαμε αντιληφθεί βαθειά.»

Για τον κ. Βαρουφάκη και την επιλογή του να ταξιδέψει στην Αίγινα αντί να παραβρεθεί στην συνεδρίαση της Βουλής ο κ. Μητρόπουλος σημείωσε: «Δεν έπρεπε να το κάνει. Και αισθητικά δε μου άρεσε.  Έπρεπε να έρθει να εκφράσει την άποψη του.»

Ακούστε το ηχητικό:

 Διαβάστε επίσης:

Μητρόπουλος: Το Grexit δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε – ΒΙΝΤΕΟ

Τσίπρας: Προέχει η θετική έκβαση… όλα τα άλλα στην ώρα τους- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.