Μιχάλης Κολιός: «Να συνεχίσω να προσφέρω»

Ο Μιχάλης Κολιός είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» του Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη στην Πεντέλη.

Είναι σαραντάρης, πετυχημένος επιχειρηματίας και συνδέεται με ένα εστιατόριο, γνωστό για τα γευστικά του πιάτα. Ανέλαβε θέσεις ευθύνης στο δήμο που κατοικεί και ανταπεξήλθε με επιτυχία.

Σήμερα ζητεί από τους συμπολίτες του στην Πεντέλη να του δείξουν ξανά την εμπιστοσύνη τους.

Ο Μιχάλης Κολιός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» του Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, είναι ο γιος του γνωστού στους περισσότερους από εμάς Τέλη Κολιού και συνιδιοκτήτης του ομώνυμου εστιατορίου «Τέλης» της Πεντέλης.

Μητέρα του είναι η Ειρήνη Κολιού που έφυγε πρόωρα στα πενήντα της χρόνια και μαθήτευσε στο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Πεντέλης.

Συνέχισε τις σπουδές του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στην Περιφερειακή και Οικονομική Ανάπτυξη, όπου ασχολήθηκε κυρίως με τα προγράμματα ανάπτυξης προερχόμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι παντρεμένος με την φιλόλογο Ανθή Μανιατάκου και έχει δύο κόρες, την Ειρήνη και την Αλίκη.

Παράλληλα με τις επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις ασχολείται με τον συνδικαλιστικό χώρο του επαγγελματικού του κλάδου και είναι εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ένωση Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων).

Διετέλεσε σύμβουλος για μία εξαετία στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και μια τριετία στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αθήνας.

Την περίοδο 2017-2018 κατείχε την θέση του αντιδημάρχου στη Δημοτική Ενότητα Πεντέλης, ενώ από τον Νοέμβριο του 2018 είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, θέσεις τις οποίες υπηρέτησε και υπηρετεί με σεβασμό προς τους συμπολίτες του, έχοντας ιδιαίτερη συναίσθηση της σημαντικής αποστολής που του ανέθεσε ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

«Ήθος, εντιμότητα, ειλικρίνεια, εργατικότητα είναι αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκα διαχρονικά και συνεχίζω να πρεσβεύω», επισημαίνει ο ίδιος δίνοντας τον τόνο των αρχών και της πορείας που πρόκειται να ακολουθήσει στη νέα του θητεία.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της πενταετίας είχα την ευκαιρία να εμπλουτίσω τις εμπειρίες μου μέσω όχι μόνο των θέσεων ευθύνης που ανέλαβα, αλλά κυρίως με την καθημερινή τριβή και τη συνεχή ανταλλαγή απόψεων με τους συμπολίτες μου για τα προβλήματα και τις προοπτικές του τόπου μας», δηλώνει και δεσμεύεται: «Με εφαλτήριο τα παραπάνω ζητώ εκ νέου την ψήφο σας, ώστε να συνεχίσω να προσφέρω με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς εσάς έχοντας ανιδιοτελείς στόχους για την ανάπτυξη της αγαπημένης μου πόλης, της Πεντέλης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ