Μεϊμαράκης: Τα πράγματα δεν είναι εύκολα αλλά έχουμε ελπίδα – ΒΙΝΤΕΟ

Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και συζήτησαν σχετικά με τα προβλήματα της Κεντρικής Μακεδονίας με κυρίαρχα το ΕΣΠΑ, το νέο ΕΣΠΑ και τα θέματα υποδομών.

Ο κ. Μεϊμαράκης, τόνισε ότι έχει φιλική σχέση με τον κ. Τζιτζικώστα και υπογράμμισε ότι κάθε περιφερειάρχης είναι ένας πολύ καλός θεσμικός συνεργάτης της κεντρικής κυβέρνησης.

”Τα σοβαρά προβλήματα μπορούν να λυθούν με τη λογική, ανεξαρτήτως της ιδεολογικής και πολιτικής προσέγγισης που έχει ο καθένας μας. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά έχουμε ελπίδα. Αισιοδοξούμε”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προσθέτοντας ότι αν προκύψει μια κυβέρνηση που θέλει να νοικοκυρέψει τον τόπο και να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις μπορούμε να πετύχουμε.

”Μπορούμε να πετύχουμε όλοι μαζί. Οι εκλογές συνήθως πολώνουν και διχάζουν, αλλά εμείς ερχόμαστε με έναν ενωτικό λόγο. Απλώνουμε το χέρι σε κάθε συμπολίτη μας και του λέμε ότι είναι η ώρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί για να βρει η Ελλάδα το δρόμο που της αξίζει. Έναν δρόμο πολύ καλύτερο για το μέλλον”, είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ για την εκλογική διαδικασία καθώς και τους κινδύνους από την καθυστέρηση του νέου ΕΣΠΑ. ”Κάθε μέρα που περνάει είναι καθυστέρ��ση στην ανάπτυξη, στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στη δημιουργία νέου εισοδήματος για την περιοχή μας”, επεσήμανε ο κ., Τζιτζικώστας, συμπληρώνοντας ότι οι δυο άνδρες συζήτησαν ακόμη για το Μετρό, το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς και την απουσία της κυβέρνησης στο πρόγραμμα στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

”Η χώρα πρέπει να είναι ενωμένη σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Ευχόμαστε να προκύψει μια σταθερή κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τη ΝΔ”, δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Τον κ. Μεϊμαράκη υποδέχτηκαν στο κτίριο της ΠΚΜ υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, καθώς και απλοί ψηφοφόροι, ενώ ο κ. Τζιτζικώστας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής τους, του προσέφερε ως δώρο την Πολιτεία του Πλάτωνα, αλλά και ένα βιβλίο για τον Όλυμπο με την ευχή πολύ σύντομα να κατακτήσει την κορυφή.

Στη συνέχεια ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφτηκε την αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου και συνομίλησε με τους Περιφερειακούς συμβούλους, τόσο της παράταξης του Απ. Τζιτζικώστα, όσο και εκείνης του Γιάννη Ιωαννίδη. 

 

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

Πηγή Thestival.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Κουβέλης και πρώην στελέχη της ΔΗΜΑΡ στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ