Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας έσκαβε τον λάκκο μας όταν εμείς τον στηρίζαμε – ΒΙΝΤΕΟ

«Αιφνιδίασε τους πάντες με τις εκλογές ο κ. Τσίπρας εκτός από τη ΝΔ» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

«Έδειξε πόσο μικρός και λίγος είναι. Είναι αυτός που έσκαβε τον λάκκο μας, όταν εμείς τον στηρίζαμε» τόνισε για τον Αλέξη Τσίπρα. «Την ώρα που του δίναμε τη στήριξη στα πολύ μεγάλα για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη, τώρα αυτός λέει ότι είχε στο μυαλό του από τις 12 Ιουλίου τις εκλογές» πρόσθεσε.

Ο κ. Μεϊμαράκης καταλόγισε στον Πρωθυπουργό ότι «αποφάσισε να δραπετεύσει, μόνο αυτός αρνήθηκε τον διάλογο, απέδειξε καθεστωτική νοοτροπία και πως έχει αλαζονεία σε βαθμό που τον τυφλώνει». 

«Τον παρακολουθούμε αλλά δεν τον ακολουθούμε. Ήδη ζήτησα δύο ντιπέιτ, ένα με όλους τους αρχηγούς και ένα με τον κ. Τσίπρα.  Με όποιους όρους θέλει, όποια μέρα, όποια ώρα θέλει» σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Σχετικά με την διαπραγμάτευση σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας έχει πείσει τους πολίτες να προσέχουν την διάρκεια της διαπραγμάτευσης και όχι το αποτέλεσμα που ήταν κακό. «Σ’ αυτό επικοινωνιακά του βάζω άριστα» σημείωσε.

Κατηγόρησε επίσης τον κ. Τσίπρα ότι «σκέφτηκε ότι η Βουλή είναι Κουμουνδούρου, ότι η Ελλάδα είναι Κουμουνδούρου.»

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έκοψε τα πόδια της χώρας την ώρα που πήγαινε να περπατήσει, την ώρα που η χώρα είχε απομακρυνθεί από το Grexit και είχε φύγει από την εθνική περιπέτεια» υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ ενώ τόνισε πως «ποτέ άλλοτε ένας Πρωθυπουργός δεν κατάφερε τόσο μεγάλο κακό σε τόσο λίγο χρόνο», συμπληρώνοντας ότι αν στο βιβλίο Γκίνες υπήρχε τέτοιο ρεκόρ «θα το είχε σαρώσει κανονικά». 

«Όταν έλεγε ότι θα χορεύουν οι αγορές στα νταούλια τα πίστευε; Αν δεν τα πίστευε εξαπατούσε τον κόσμο; Ήταν απλά ασχετοσύνη ή απόπειρα εξαπάτησης;» αναρωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη αστάθεια και αβεβαιότητα, δεν αντέχει ανεύθυνους να παίζουν την χώρα στα ζάρια, χρειάζεται ειλικρίνεια, συνεννοήσεις, συναινέσεις και συμφωνίες των πολιτικών δυνάμεων» ανέφερε ο κ. Μειμαράκης.

Απαντώντας στην κριτική που έχει δεχθεί για το ύφος με το οποίο έχει εκφραστεί τις τελευταίες ημέρες για τον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ν.Δ. επεσήμανε: «Εγώ δεν είμαι δήθεν όπως είναι αυτός και δεν πρόκειται να πω ψέματα όπως αυτός. Θα λέω την αλήθεια με το στιλ το νεοδημοκρατικό, με το ήθος που μου έχει διδάξει η Ν.Δ.»

«Ξεκινάμε τον αγώνα για να γυρίσουμε σελίδα στην ιστορία της χώρας» σημείωσε και πρόσθεσε ότι καλούμε τους Έλληνες πολίτες να εμπιστευθούν ξανά την ΝΔ για την κυβέρνηση.»

«Στηρίζομαι πάρα πολύ στο ότι οι βουλευτές θα δώσουν την μάχη στο νόμο τους και ότι θα πειθαρχήσουν και θα πάνε συντεταγμένα με ενιαίο πολιτικό λόγο, γιατί είναι ώρα μάχης και στην μάχη πειθαρχούμε», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε ότι το κόμμα έχει και πρόγραμμα και πρόταση διακυβέρνησης που θα την παρουσιάσει ολοκληρωμένη στην ΔΕΘ. Επίσης, ανέφερε ότι όλοι οι βουλευτές θα είναι ξανά στην πρώτη γραμμή της μάχης και θα είναι ξανά στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

«Δεν έχουμε περιθώρια να μην κερδίσουμε τη μάχη, το χρωστάμε στην πατρίδα και όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες.» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Προανήγγειλε ακόμα ότι την Τρίτη θα γίνει μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη Ρηγίλλης, για να συμβολίσει η Ν.Δ. ότι ξεκινάει από τις ρίζες της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μπακογιάννη: Τον Σαμαρά δεν τον υποστήριξα – ΒΙΝΤΕΟ

Γιακουμάτος: Χωρίς κυβέρνηση εθνικής ενότητας δεν αντιμετωπίζεται η κρίση

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ