Μαρινάκης για Κασσελάκη: Χυδαίο ψέμα και συκοφαντίες τα 40 σπίτια Μητσοτάκη – Πρέπει να μάθει να διαβάζει ένα Ε9

«Κακοστημένο σίκουελ του προγράμματος Θεσσαλονίκης» χαρακτήρισε ο Παύλος Μαρινάκης το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προανήγγειλε ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξει και αναλυτική κοστολόγηση από το υπουργείο Οικονομικών.

Κληθείς να σχολιάσει αιτιάσεις του κ. Κασσελάκη σχετικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι κατ’ ουσίαν δεν απάντησε «δηλώνοντας κατ’ επανάληψιν ομογενής, προσβάλλοντας έτσι και τους ομογενείς μας».

Ο κ. Μαρινάκης πρόσθεσε ότι την ώρα που ο κ. Κασσελάκης δηλώνει ότι δεν γνωρίζει για τα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «βγάζει λάδι τους κ. Παππά και Πολάκη». Σε ό, τι αφορά ισχυρισμούς του ότι ο κ. Μητσοτάκης διαθέτει 40 σπίτια ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για χυδαίο ψέμα και συκοφαντίες του κ. Κασσελάκη σημειώνοντας ότι η φράση «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» υπό τη μεταφορική της έννοια κουμπώνει απόλυτα στην περίσταση.

«Πρέπει ο κ. Κασσελάκης και οι συνεργάτες του να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, να μάθουν να διαβάζουν ένα Ε9 ή μία δήλωση, μπερδεύει εγγραφές αγροτικής γης με σπίτια» είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε ερώτηση για τις μεταναστευτικές ροές στην Γαύδο, ο κ. Μαρινάκης παρατήρησε πως ενώ οι ροές έχουν εκμηδενιστεί στον Έβρο και περιοριστεί σημαντικά στο Ανατολικό Αιγαίο «υπάρχει μία μικρή ροή στα νότια» την οποία και παρακολουθούμε πολύ στενά” και αναφέρθηκε στη σημασία της επικείμενης επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αίγυπτο την ερχόμενη Κυριακή.

Σε ερώτηση, τέλος, για την εν εξελίξει δικαστική διαδικασία για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επανέλαβε τη βούληση της κυβέρνησης να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση επιμένοντας ότι η όλη διαδικασία κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ