Λοβέρδος: Εκλογική σύγκλιση με την ΔΗΜΑΡ

Λοβέρδος: Εκλογική σύγκλιση με την ΔΗΜΑΡ

Ο πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή μια επιστολή που έστειλε προς τον Πρωθυπουργό, ενώ μίλησε και για την ανασύνταξη της κεντροαριστεράς.

«Ψηφίστηκε η ρύθμιση των 48 δόσεων το καλοκαίρι, μπήκαν ελάχιστοι. Τα λεφτά που θα μπουν στο ταμείο από αυτές τις ρυθμίσεις, δεν θα ξεπερνούν το μισό από τα προσδοκώμενα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος και συνέχισε:

«Δεν έχω κανέναν άλλο τρόπο, παρά μόνο να ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός, για να κάνει μια συνεργασία με τους αρμόδιους υπουργούς και να πάρει μια απόφαση».

«Δεν χρειάζονται περικοπές αυτή τη στιγμή. Εφ όσον έχεις ύφεση ακόμα υψηλή, αν τα πράγματα είναι έτσι, τότε οι ρυθμίσεις που έχουν ψηφιστεί τον Απρίλιο, αν δεν κάνουμε τη ρύθμιση της διάκρισης των τρεχουσών εισφορών από τις παρελθούσες, είναι μοιραίο το επόμενο», τόνισε ακόμα ο κ. Λοβέρδος.

«Έχουμε μια πάρα πολύ καλή πορεία συνεργασίας με την ΔΗΜΑΡ και τον κ. Κουβέλη. Φιλοδοξούμε μέχρι το τέλος του έτους, να έχουμε αποφασίσει και μια σύγκλιση εκλογική. Αυτό είναι κάτι που παίρνει σάρκα και οστά, όσο και αν υπάρχει μια καχυποψία από ορισμένους», αποκάλυψε ακόμα ο κ. Λοβέρδος.

«Αν οι εκλογές είναι δικομματικές, ο χώρος του κέντρου και ειδικά της κεντροαριστεράς, είναι πάρα πολύ χρήσιμος. Πάντα έπαιξε ιστορικό ρόλο στην Ελλάδα. Περνάει μια φάση παρακμής. Οι δυσκολίες του 10, 11 και 12 έχουν ρίξει την κεντροαριστερά στο καναβάτσο, αλλά θα σηκωθεί. Είναι μια μεταβατική περίοδος αυτή που ενισχύεται ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο επικεφαλής της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK